UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Arnavutluk İspanya Maç Tahmini 24.06.2024

İddaa fikstüründe 24 Haziran Pazartesi akşamı yer alan EURO 2024 B Grubu son hafta mücadelesinde, Arnavutluk ile İspanya karşı karşıya geliyor. Mücadele Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Arnavutluk galibiyetine 7.20, beraberliğe 4.75, İspanya galibiyetine ise 1.46 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında ise Arnavutluk – İspanya maçında İspanya -1 Handikap ile kazanır seçeneğini tercih edenler, 50.00 oran kazanma fırsatına sahipsiniz.

Arnavutluk Kazanmak Zorunda

Arnavutluk, EUR 2024’e katılmayı başaran sürpriz takımları arasında yer alıyor. Sylvinho önderliğinde tarihi bir başarıya imza atan Arnavutluk, tarihinde 2. kez Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Daha önce sadece EURO 2016’da mücadele etmeyi başarmışlardı. EURO 2024 serüvenine İtalya mağlubiyetiyle başlayan Arnavutluk, henüz 28. saniyede 1-0’lık üstünlüğü yakalamayı başarsa da, maçın geri kalanında İtalya’ya karşı koyamadı ve mücadele 2-1’lik mağlubiyetle sona erdi. Geçtiğimiz hafta ise Hırvatistan karşısında boy gösteren Arnavutluk bir kez daha öne geçtiği maçta skoru koruyamazken, bu kez mağlubiyetten son dakika golüyle kurtuldu ve 2-2’lik beraberlikle, gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı. Lider İspanya karşısında kazanmaktan başka şansı kalmayan Sylvinho ve öğrencileri, EURO 2024’e en iyi başlangıçlardan birini yapan İspanya karşısında galibiyet arayacak.

İspanya Liderliği Bırakmıyor

EURO 2024’te İspanya, ilk haftalardaki etkileyici performansını sürdürmeye devam ediyor. Luis de la Fuente’nin genç kadrosuyla sahneye çıkan İspanya, Hırvatistan karşısında 3-0’lık net bir galibiyet aldıktan sonra, geçen hafta İtalya’yı 1-0 mağlup ederek önemli bir zafer daha elde etti. İki maçta da kalesini gole kapatan İspanya, hücumda Lamine Yamal ve Nico Williams’ın etkili oyunlarıyla dikkat çekti. Son 16’ya kalmayı garantileyen İspanya, grup liderliği için Arnavutluk karşısına çıkıyor. Hem hücum hem de savunma performansıyla tam not almayı başaran Matadorlar, EURO 2024’ün en formda takımları arasında yer alıyor. Şampiyonluğun güçlü adayları arasına girmeyi başaran İspanya, grupta galibiyeti bulunmayan Arnavutluk karşısında favori taraf. Matadorlar grup hedefine büyük ölçüde ulaşmasına ve liderlik için son maçta 1 puan yetmesine karşın, etkili oyunundan ve galibiyetlerden taviz vermek istemiyor.

Arnavutluk – İspanya Maç Bilgileri

Arnavutluk – İspanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Merkur Spiel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Arnavutluk'un ilk 11'i Belli mi?

Arnavutluk’un muhtemel kadrosu: Thomas Strakosha, Ivan Balliu, Berat Djimsiti, Ardian Ismajli, Mario Mitaj, Keidi Bare, Jasir Asani, Nedim Bajrami, Myrto Uzuni, Kristjan Asllani, Mirlind Daka.

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Robin De Normand, Inigo Martinez, Luis Gaya, Dani Carvajal, Fabian Ruiz, Gavi, Alvora Morata, Nico Williams, Ferran Torres.

İddaa Tahmini

İspanya aldığı üst üste galibiyetlerle, EURO 2024’e damga vurmaya devam ediyor. Son 16 biletini garantileyen Matadorlar, liderlik için Arnavutluk karşısına çıkıyor. İspanya harika futboluna ve galibiyetlerine Arnavutluk karşısında devam edecek ve son haftayı rahat bir galibiyetle noktalayacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.71

Bets10 Oranı: H2, Oran 50.00

Maç Sonucu 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Grupta tüm maçlarını kazanan İspanya, liderlik ipini göğüsledi ve Son 16 biletini cebine koydu. Arnavutluk karşısındaskoru belirleyen gol 13. dakikada Ferran Torres Garcia’dan gelirken, İspanya tek gollü galibiyetle Arnavutluk karşısında yetindi ve beklediğimiz skor farkını elde edemedi.