UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İsviçre Almanya Maç Tahmini 23.06.2024

EURO 2024‘e ev sahipliği yapan Almanya, A Grubu‘nun son haftasında İsviçre karşısına çıkıyor. 23 Haziran Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, İsviçre galibiyetine 4.85, beraberliğe 3.85, Almanya galibiyetine ise 1.75 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından EURO 2024’e hazırlanan özel oran fırsatlarında ise Almanya Kazanır seçeneğini tercih edenler, Avrupa Şampiyonası’nda 50.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

İsviçre Son 16 Yolunda Avantajlı

EURO 2024 A Grubu’nda izlediğimiz İsviçre, Macaristan’ı mağlup edip, İskoçya ile berabere kaldı. Avrupa Şampiyonası’na iyi bir başlangıç yapan Murat Yakın ve öğrencileri, Almanya karşısına Son 16 bileti için çıkıyor. Liderin 2 puan gerisinde son haftaya girmeyi başaran İsviçre, en yakın rakibi İskoçya’nın ise 3 puan ve 6 averaj önünde yer alıyor. Sahadan 1 puanla ayrılması halinde diğer maçın sonucunu beklemeden gruptan çıkmayı başaracak olan İsviçre, kazanması halinde ise gruptan lider çıkacak. Macaristan karşısında 3-1’lik galibiyete imza atan ekip, İskoçya karşısında ise 1-0 geriden gelerek soru 1-1’e getirmeyi başardı. Son 16 yolunda büyük bir avantaja sahip olan Murat Yakın ve öğrencilerinin, averajla İskoçya karşısında büyük bir avantaja sahip olduğunu söyleyelim. Farklı bir mağlubiyet almamaları halinde, İskoçya’nın son maçta Macaristan’a karşı farkla kazanmaya ihtiyacı olacak. Son haftaya kadar maç kaybetmeyen İsviçre, Avrupa Şampiyonası’nda iyi performanslar sergilemeye devam ediyor.

Almanya Kazanarak İlerliyor

Julian Nagelsmann ve öğrencileri, EURO 2024’te ilk 2 hafta performansıyla, ev sahibi olarak şampiyonluğun en büyük favorisi benim dedi. Panzerler İskoçya karşısında aldığı müthiş galibiyetin ardından, kazanmaya Macaristan karşısında devam etti. İlk hafta Almanya’nın 5-1’lik galibiyetiyle sonuçlanırken, Macaristan karşısında ise galibiyeti getiren goller Jamal Musiala ve İlkay Gündoğan’dan geldi. Hücum hattında harikalar yaratmayı başaran Panzerler,  180 dakika sonunda sadece 1 kez kalesini gole kapatmayı başaramadı ve Rudiger’in kendi kalesine attığı gol dışında rakiplerine gol bulma şansı vermedi. Son 16 biletini cebine koyan Almanya, son hafta liderlik koltuğunu korumak için İsviçre karşısına çıkıyor. 1 puan gruptan lider çıkmalarına yetiyor. Avrupa Şampiyonası’na müthiş bir başlangıç yapan Almanya, 1 puan yetmesine karşın, oyun üstünlüğünü sürdürmek ve Son 16’ya moralli gitmek istiyor.

İsviçre – Almanya Maç Bilgileri

İsviçre – Almanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadeleye Frankfurt Arena ev sahipliği yapacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İsviçre’nin ilk 11’i Belli mi?

İsviçre’nin muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Silvan Widmer, Nico Elvedi, Manuel Akanji, Fabian Schar, Remo Freuler, Granit Xhaka, Steven Zuber, Xherdan Shaqiri, Kwadwo Duah, Dan Ndoye.

Almanya'nın İlk 11'i Belli mi?

Almanya’nın muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Antonio Rüdiger, Maximilian Mittelstadt, Nico Schlotterbeck, Waldemar Anton, Joshua Kimmich, Pascal Gross, Florian Wirtz, Jamal Musiala, İlkay Gündoğan, Robert Andrich.

İddaa Tahmini

İsviçre’ye son haftada 1 puan gerekiyor. 2 maçtan 4 puan çıkaran Murat Yakın ve öğrencileri, maç kaybetmedi. Almanya ise Avrupa Şampiyonası’na en iyi başlangıçlardan birini yaparken, Son 16 biletini cebine koymayı başardı. Panzerler son hafta liderlik koltuğunu korumak için mücadele edecek. Almanya kazanmaya İsviçre karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.48

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İsviçre karşılaşmanın 28. dakikasında Dan Ndoye’nin golüyle öne geçerken, liderliği kaybetmek üzere olan Almanya, Niclas Fullkrug’un son dakika golüyle skora eşitliği getirdi ve liderliği İsviçre’nin ellerinden almayı başardı.