UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İsviçre Almanya İddaa Tahmini 23.06.2024

EURO 2024 A Grubu 3. Maçlar heyacanı devam diyor. İsviçre ile Macaristan, grup liderliği maçına çıkıyor. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından ekranlara gelecek.

İsviçre ile Almanya zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak İsviçre galibiyetinin 5.00, beraberlik tercihinin 3.85, Almanya galibiyetinin ise 1.72 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın MS 2 tercihine 50.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

İsviçre Avantajlı Taraf 

İsviçre EURO 2024’de grubun ilk maçında karşı karşıya geldiği Macaristan’ı rahat geçti. Rakibini 3-1 mağlup eden İsviçre’de yüzler gülüyor. Bu galibiyetin ardından da İskoçya ile 1-1 berabere kalan Murat Yakın’ın ekibi gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaja sahip. Grubun son maçında lider Almanya ile karşılaşacak olan İsviçre’ye gruptan çıkmak için 1 puan yetiyor. Kazanmaları halinde ise grubunu lider olarak bitirecek olan İsviçre, son 16 turuna adını yazdıracak. Olası bir mağlubiyette ise Macaristan ile İskoçya arasında oynanan maçın sonucunu bekleyecekler. Almanya maçı öncesinde İsviçre’de Fabian Schar ve Denis Zakaria’nın sakatlıkları sürüyor. 

Almanya’dan 2’de 2 

Almanya EURO 2024’e galibiyet ile başlamıştı. Grubun ilk maçında İskoçya karşısında farklı kazanan Almanya rakibini 5-1 mağlup etmeyi başardı. EURO 2024’e 3 puan ile başlayan Almanya ikinci maçta ise Macaristan engelini 2-0 ile geçti. İlk 2 maçını kazanarak geçen Julian Nagelsmann’ın öğrencileri  gruptan çıkmayı garantileyerek adını son 16 turuna yazdırmayı başardı. Hücumda da bir hayli üretken olan Almanya’nın ilk 2 maç sonunda tam 7 gol attığını da belirtelim. Grubun son maçında ise İsviçre ile karşılaşacak olan Almanya’ya liderlik için 1 puan yeterli olacak. Maç öncesinde Almanya’da önemli bir eksik bulunmuyor.  

İsviçre – Almanya Maç Bilgileri

İsviçre – Almanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından ekranlara gelecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadeleye Frankfurt Arena ev sahipliği yapacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İsviçre’de Fabian Schar ve Denis Zakaria’nın sakatlıkları sürüyor. 

İsviçre’nin ilk 11’i Belli mi?

İsviçre’nin muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Silvan Widmer, Nico Elvedi, Manuel Akanji, Fabian Schar, Remo Freuler, Granit Xhaka, Steven Zuber, Xherdan Shaqiri, Kwadwo Duah, Dan Ndoye

Almanya'nın İlk 11'i Belli mi?

Almanya’nın muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Antonio Rüdiger, Maximilian Mittelstadt, Nico Schlotterbeck, Waldemar Anton, Joshua Kimmich, Pascal Gross, Florian Wirtz, Jamal Musiala, İlkay Gündoğan, Robert Andrich

İddaa Tahmini

İsviçre ilk 2 maçta 4 puan toplayarak gruptan çıkma adına önemli bir avantaj yakaladı. Grubun son maçında lider Almanya ile karşılaşacak olan İsviçre’nin kaybetmemesi halinde gruptan çıkmaları kesinleşecek. Lider Almanya ise EURO 2024’e çok iyi başarı. Grubun ilk 2 maçını kazanan Almanya moralli. İskoçya’yı 5-1, Macaristan’ı ise 2-0 mağlup eden Almanya, İsviçre karşısında da maçın net favorisi. Almanya’dan galibiyet bekliyorum. İsviçre karşısında kazanarak gruptan lider çıkarlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.48

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya 1 puanı zor kurtardı. İsviçre ile 1-1 berabere kalan Nagelsmann’ın ekibi grubunu lider tamamladı.