UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İskoçya Macaristan Maç Tahmini 23.06.2024

İddaa fikstüründe 23 Haziran Pazar akşamı bizleri bekleyen EURO 2024 A Grubu son hafta mücadelesinde, İskoçya ile Macaristan kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 22:00’de başlayan mücadele, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, İskoçya galibiyetine 2.68, beraberliğe 3.75, Macaristan galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından EURO 2024 için hazırlanan özel oran fırsatlarında ise KGVAR ve 2.5 ÜST seçeneğini tercih edenler, 50.00 oran kazanma fırsatı bulacak.

İskoçya’da Hedef 3 Puan

İskoçya adına Avrupa Şampiyonası’nda son şans. Steve Clarke ve öğrencileri, EURO 2024’ün ilk haftasında 5-1’lik Almanya hezimetinden kurtulamadı. Şampiyonaya son derece kötü bir başlangıç yapan İskoçya, ilk maç Almanya karşısında 90 dakika boyunca etkili olamadı ve kalesinde tam 5 gol gördü. İlk haftanın en ağır sonuçlarından birini alan İskoçya, geçen hafta ise İsviçre karşısına çıktı. Henüz 13. dakikada Scott McTominay’in golüyle 1-0’lık üstünlüğü yakalayan ekip, skoru sadece 13 dakika koruyabildi. Mücadele 1-1’lik beraberlikle sona ererken, 2. sıradaki İsviçre’nin 3 puan ve 6 averaj gerisine düştüler. Bu hafta Macaristan karşısında kazanmaktan başka şansı kalmayan İskoçya, kazanması halinde diğer maçın sonucunu bekleyecek. İsviçre’ye yetişmeyi başarmamaları halinde ise en iyi 3.’ler arasına girmek istiyorlar.

Macaristan Güve Vermedi

EURO 2024’te son haftaya girilirken, Macaristan zayıf halkalar arasında yer aldı. İlk 2 haftadan puan çıkarmayı başaramayan Marco Rossi ve öğrencileri, ilk hafta İsviçre karşısında aldığı 3-1’lik mağlubiyetin ardından, geçen hafta Almanya karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. 2.’lik umutlarına tamamen veda eden Macaristan, 3. sırada yer almak için İskoçya karşısında kazanmak zorunda. Kazanması halinde ise en iyi 3.’ler arasında yer alma şansları oldukça düşük. İlk 2 haftada 5 gol yiyip sadece 1 gol bulan Macaristan, Avrupa Şampiyonası’na veda etmek üzere. Savunmada 2 hafta boyunca önemli zafiyetler gösteren Rossi ve öğrencileri, kalesini gole kapatmakta zorlanıyor. İskoçya karşısında kazanmaktan başka şansı kalmayan Macaristan, ilk 180 dakika performansıyla galibiyetten uzak bir görüntü sergiledi.

İskoçya – Macaristan Maç Bilgileri

İskoçya – Macaristan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadeleye Rheinenergiestadion ev sahipliği yapacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İskoçya’nın ilk 11’i Belli mi?

İskoçya’nın muhtemel kadrosu: Zander Clark, Andrew Robertson, Grant Hanley, Ryan Porteous, Ross McCrorie, John McGinn, Ryan Christie, Billy Gilmour, Lawrence Shankland, Kenny McLean, James Forrest.

Macaristan’ın 11’i Belli mi?

Macaristan’ın muhtemel kadrosu: Peter Gulacsi, Adam Lang, Willi Orban, Loic Nego, Milos Kerkez, Marton Dardai, Adam Nagy, Dominik Szoboszlai, Andras Schafer, Roland Sallai, Barnabas Varga.

İddaa Tahmini

İskoçya cephesinde İsviçre beraberliğiyle birlikte umutlar devam etti. Macaristan karşısında kazanmaktan başka şansı kalmayan İskoçya, kazanarak diğer maçın sonucunu beklemek istiyor. Macaristan cephesinde ise umutlar büyük ölçüde sona ermesine karşın, galibiyetle son şansı kaçırmak istemiyorlar. İki takımda bu hafta karşılıklı goller bulacak ve 90 dakikada 2.5 gol barajı aşılacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.68

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Macaristan son dakika golüyle kazandı. İskoçya kazanmak zorunda olduğu maçtan mağlubiyetle ayrılmak zorunda kalırken, Macaristan ise Kevin Csoboth’un son dakika golüyle kazanmayı bildi. Macaristan en iyi 3.’ler arasında yer almak için bekliyor.