UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İskoçya Macaristan İddaa Tahmini 23.06.2024

EURO 2024 A Grubu 3. Maçında son sıradaki Macaristan, İskoçya ile kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 22.00’de TRT SPOR kanalından takip edebilirsiniz.

İskoçya ve Macaristan arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. İskoçya kazanır 2.68, beraberlik 3.80, Macaristan kazanır ise 2.50 olarak açıklanmış. KGVAR ve 2.5 ÜST tercihi, özel oran kampanyası ile 50.00’ye yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.    

İskoçya’nın Şansı Var 

İskoçya grubun ilk maçında karşı karşıya geldiği Almanya’ya farklı kaybetmişti. Turnuvanın açılış maçında Almanya’ya 5-1 kaybettiler. O maçta pozisyon bulmakta bile zorlanan bir İskoçya vardı. Steve Clarke’ın ekibi grubun 2. Maçında ise İsviçre karşısında öne geçtiği maçta 1 puana razı oldu. Karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan İskoçya 3. Sırada yer alıyor.  Grubun son maçında Macaristan ile karşılalalacaklar. İskoçya’nın grupta 2.’ilk şansı da bulunuyor ama bu kolay bir ihtimal değil. Macaristan karşısında kazanmaları halinde grubunu en iyi 3.’ler arasında bitirme ihtimalleri de var. Macaristan maçı öncesinde İskoçya’da Ryan Porteous kart cezalısı. 

Macaristan’a Galibiyet Şart 

Macaristan’dan puan kayıpları devam ediyor. Grubun ilk maçında İsviçre karşısında direnç göstermeyen Macaristan karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu yenilginin ardından ise Almanya karşısında da puan alamayan Marco Rossi’nin ekibi karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı İlk 2 maç sonunda puanı bulunmayan Macaristan grupta son sırada yer alıyor. Üstelik grubun en az gol atan takım olduklarını da belirtelim. Grupta ilk 2 iddiası kalmayan Macaristan’ın az da olsa en iyi 3. Olarak gruptan çıkma şansı var. Tabi bunun için öncelikle kazanmaları şart. İskoçya maçı öncesinde Macaristan’da Loic Lego sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

İskoçya – Macaristan Maç Bilgileri

İskoçya – Macaristan Maçı Hangi Kanalda?

Mücadeleyi saat 22.00’de TRT SPOR kanalından takip edebilirsiniz.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadeleye Rheinenergiestadion ev sahipliği yapacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İskoçya’da Ryan Porteous kart cezalısı. 

Macaristan’da Loic Lego sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

İskoçya’nın ilk 11’i Belli mi?

İskoçya’nın muhtemel kadrosu: Zander Clark, Andrew Robertson, Grant Hanley, Ryan Porteous, Ross McCrorie, John McGinn, Ryan Christie, Billy Gilmour, Lawrence Shankland, Kenny McLean, James Forrest

Macaristan’ın 11’i Belli mi?

Macaristan’ın muhtemel kadrosu: Peter Gulacsi, Adam Lang, Willi Orban, Loic Nego, Milos Kerkez, Marton Dardai, Adam Nagy, Dominik Szoboszlai, Andras Schafer, Roland Sallai, Barnabas Varga

İddaa Tahmini

İskoçya gruba Almanya mağlubiyeti ile başlamıştı. Grubun ilk maçında Almanya’ya 5-1 kaybettiler. Bu yenilginin ardından İsviçre ile 1-1 berabere kalan İskoçya’nın en iyi 3. Olma ihtimali de devam ediyor ama öncelikle bunun için kazanmaları şart. Macaristan ise grupta henüz puan ile tanışamadı. İlk 2 maçını kaybeden Macaristan son sırada. Bugün kazanamları halinde diğer gruptaki maçların sonuçlarına göre en iyi 3. Olma şansları var. Zor bir maç ve taraf bahsi riskli. Gollere yöneleceğim. Her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 50.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Macaristan sürpriz yaptı. İskoçya’yı 1-0 mağlup ederek önemli bir 3 puan elde ettiler.