sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 23.06.2024

EURO 2024’te son hafta heyecanı başlıyor. 23 Haziran Pazar akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak düzenledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

İsviçre – Almanya: MS 2, 1.48 (iddaa) – 1.76 (Bets10); EURO 2024 A Grubu’nda izlediğimiz İsviçre, Macaristan’ı mağlup edip, İskoçya ile berabere kaldı. Avrupa Şampiyonası’na iyi bir başlangıç yapan Murat Yakın ve öğrencileri, Almanya karşısına Son 16 bileti için çıkıyor. Liderin 2 puan gerisinde son haftaya girmeyi başaran İsviçre, en yakın rakibi İskoçya’nın ise 3 puan ve 6 averaj önünde yer alıyor. Sahadan 1 puanla ayrılması halinde diğer maçın sonucunu beklemeden gruptan çıkmayı başaracak olan İsviçre, kazanması halinde ise gruptan lider çıkacak. Macaristan karşısında 3-1’lik galibiyete imza atan ekip, İskoçya karşısında ise 1-0 geriden gelerek soru 1-1’e getirmeyi başardı. Son 16 yolunda büyük bir avantaja sahip olan Murat Yakın ve öğrencilerinin, averajla İskoçya karşısında büyük bir avantaja sahip olduğunu söyleyelim. Farklı bir mağlubiyet almamaları halinde, İskoçya’nın son maçta Macaristan’a karşı farkla kazanmaya ihtiyacı olacak. Son haftaya kadar maç kaybetmeyen İsviçre, Avrupa Şampiyonası’nda iyi performanslar sergilemeye devam ediyor. Julian Nagelsmann ve öğrencileri, EURO 2024’te ilk 2 hafta performansıyla, ev sahibi olarak şampiyonluğun en büyük favorisi benim dedi. Panzerler İskoçya karşısında aldığı müthiş galibiyetin ardından, kazanmaya Macaristan karşısında devam etti. İlk hafta Almanya’nın 5-1’lik galibiyetiyle sonuçlanırken, Macaristan karşısında ise galibiyeti getiren goller Jamal Musiala ve İlkay Gündoğan’dan geldi. Hücum hattında harikalar yaratmayı başaran Panzerler,  180 dakika sonunda sadece 1 kez kalesini gole kapatmayı başaramadı ve Rudiger’in kendi kalesine attığı gol dışında rakiplerine gol bulma şansı vermedi. Son 16 biletini cebine koyan Almanya, son hafta liderlik koltuğunu korumak için İsviçre karşısına çıkıyor. 1 puan gruptan lider çıkmalarına yetiyor. Avrupa Şampiyonası’na müthiş bir başlangıç yapan Almanya, 1 puan yetmesine karşın, oyun üstünlüğünü sürdürmek ve Son 16’ya moralli gitmek istiyor. İsviçre’ye son haftada 1 puan gerekiyor. 2 maçtan 4 puan çıkaran Murat Yakın ve öğrencileri, maç kaybetmedi. Almanya ise Avrupa Şampiyonası’na en iyi başlangıçlardan birini yaparken, Son 16 biletini cebine koymayı başardı. Panzerler son hafta liderlik koltuğunu korumak için mücadele edecek. Almanya kazanmaya İsviçre karşısında devam edecektir.

İskoçya – Macaristan: MS 1, 1.68 (iddaa) – 50.00 (Bets10); İskoçya adına Avrupa Şampiyonası’nda son şans. Steve Clarke ve öğrencileri, EURO 2024’ün ilk haftasında 5-1’lik Almanya hezimetinden kurtulamadı. Şampiyonaya son derece kötü bir başlangıç yapan İskoçya, ilk maç Almanya karşısında 90 dakika boyunca etkili olamadı ve kalesinde tam 5 gol gördü. İlk haftanın en ağır sonuçlarından birini alan İskoçya, geçen hafta ise İsviçre karşısına çıktı. Henüz 13. dakikada Scott McTominay’in golüyle 1-0’lık üstünlüğü yakalayan ekip, skoru sadece 13 dakika koruyabildi. Mücadele 1-1’lik beraberlikle sona ererken, 2. sıradaki İsviçre’nin 3 puan ve 6 averaj gerisine düştüler. Bu hafta Macaristan karşısında kazanmaktan başka şansı kalmayan İskoçya, kazanması halinde diğer maçın sonucunu bekleyecek. İsviçre’ye yetişmeyi başarmamaları halinde ise en iyi 3.’ler arasına girmek istiyorlar. EURO 2024’te son haftaya girilirken, Macaristan zayıf halkalar arasında yer aldı. İlk 2 haftadan puan çıkarmayı başaramayan Marco Rossi ve öğrencileri, ilk hafta İsviçre karşısında aldığı 3-1’lik mağlubiyetin ardından, geçen hafta Almanya karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. 2.’lik umutlarına tamamen veda eden Macaristan, 3. sırada yer almak için İskoçya karşısında kazanmak zorunda. Kazanması halinde ise en iyi 3.’ler arasında yer alma şansları oldukça düşük. İlk 2 haftada 5 gol yiyip sadece 1 gol bulan Macaristan, Avrupa Şampiyonası’na veda etmek üzere. Savunmada 2 hafta boyunca önemli zafiyetler gösteren Rossi ve öğrencileri, kalesini gole kapatmakta zorlanıyor. İskoçya karşısında kazanmaktan başka şansı kalmayan Macaristan, ilk 180 dakika performansıyla galibiyetten uzak bir görüntü sergiledi. İskoçya cephesinde İsviçre beraberliğiyle birlikte umutlar devam etti. Macaristan karşısında kazanmaktan başka şansı kalmayan İskoçya, kazanarak diğer maçın sonucunu beklemek istiyor. Macaristan cephesinde ise umutlar büyük ölçüde sona ermesine karşın, galibiyetle son şansı kaçırmak istemiyorlar. İki takımda bu hafta karşılıklı goller bulacak ve 90 dakikada 2.5 gol barajı aşılacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.48

Bets10 Bahis Oranı: 2.500