UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Türkiye Portekiz Maç Tahmini 22.06.2024

22 Haziran Cumartesi akşamı, Türkiye ile Portekiz karşı karşıya geliyor. EURO 2024 F Grubu ikinci hafta mücadelesi Türkiye saati ile 19:00’da başlarken, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleye Signal Iduna Park ev sahipliği yapacak.

Bets10, Türkiye galibiyetine 5.80, beraberliğe 4.35, Portekiz galibiyetine ise 1.58 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından EURO 2024’te sunulan özel oran fırsatlarında ise Türkiye – Portekiz maçında Türkiye Kaybetmez seçeneğini tercih edenler, 50.00 oran kazanma şansına sahip.

Türkiye 3 Golle 3 Puanı Aldı

EURO 2024’e galibiyetle başlayan Türkiye’de, Gürcistan maçının öne çıkan isimleri Arda Güler, Mert Müldür, Kerem Aktürkoğlu ve Samet Akaydın oldu. 3 golle 3 puanı cebine koymayı başaran Kırmızı Beyazlılar, Mert Müldür’ün harika golüyle açılışı yaptı. Üstünlüğünü sadece 7 dakika koruyabilen Montella’nın öğrencileri, ikinci yarının hemen başında Arda Güler’in enfes golüyle bir kez daha öne geçti. Savunma ikinci yarıyla birlikte çok zor anlar yaşarken, son sözü Kerem söyledi ve farkı 2’ye çıkardı. Gol yollarında etkili olmayı başaran Türkiye, savunmada ise maç boyunca Gürcistan’a önemli fırsatlar verdi. Liderlik adına dev bir adım atan Türkiye, bu hafta Portekiz karşısında galibiyet arayacak. Grupta en büyük favori olarak gösterilen Portekiz karşısında galibiyet arayacak olan Kırmızı Beyazlılar, kazanarak son haftaya lider girmek istiyor. Golcüleriyle öne çıkan Portekiz karşısında galibiyet için savunmada ilk maçtan çok daha iyi bir performans sergilemeye ihtiyaçları var.

Portekiz Galibiyet Adına Zorlandı

EURO 2024 yolunda elemelere tam anlamıyla damga vuran Portekiz, EURO 2024’te açılışı galibiyetle yaptı. Elemelerde çıktığı 10 maçın tamamını kazanan ve rakip filelere 36 gol göndermeyi başaran Roberto Martinez’in öğrencileri, en iyi eleme performanslarından birini sergiledi. EURO 2024’ün ilk haftasında ise Çekya karşısında izlediğimiz Portekiz, maçın başından bitiş düdüğüne kadar üstün bir oyun sergilemesine karşın, 62. dakikada 1-0 geriye düştü. Kısa sürede rakibine cevap vermeyi başaran ve 7 dakika içerisinde beraberlik golünü bulan Portekiz, bitime saniyeler kala Conceiçao’nun golüyle rakibine üstünlük kurabildi. 3 puan konuk ekip adına önemli olsa da, elemelerde sergilenen performanstan çok uzak kaldılar. Türkiye karşısında galibiyet arayacak olan Portekiz, bu kez fırsatları daha iyi değerlendirmek istiyor. Görkemli bir galibiyet almak isteyen Portekiz, Türkiye karşısına favori çıkıyor.

Türkiye – Portekiz Maç Bilgileri

Türkiye – Portekiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Türkiye’de İrfan Can Kahveci sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Türkiye'nin 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Mert Günok, Kaan Ayhan, Samet Akaydın, Abdülkerim Durmaz, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz.

Portekiz'in ilk 11’i Belli mi?

Portekiz’in muhtemel kadrosu: Diogo Costa Ruben Dias, Gonçalo Inacio, Joao Cancelo, Joao Palhinha, Joao Mario, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Otavio, Cristiano Ronaldo, Rafael Leao.

İddaa Tahmini

EURO 2024’e galibiyetle başlayan Türkiye ile Portekiz karşı karşıya geliyor. Liderlik koltuğunun kaderini değiştirecek dev maç öncesinde, Türkiye ilk maçtan aldığı galibiyet ve aldığı 3 puanla dikkat çekti. Birbirinden güzel gollerle Gürcistan’ı mağlup etmeyi başaran Türkiye, Portekiz karşısında en az 1 puan almayı hedefliyor. Liderliği isteyen Türkiye, Portekiz karşısında mağlup olmayacak ve son haftaya lider girmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: 01 (Ç), Oran 1.67

Bets10 Oranı: 01 (Ç), Oran 50.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gruba galibiyetle başlayan iki takımın mücadelesinde, Portekiz aldığı rahat galibiyetle dikkat çekti. Türkiye hem savunma hem de hücum hattında 90 dakika boyunca kabus gibi bir performans ortaya koyarken, Portekiz son derece rahat bir galibiyetle, grupta liderlik ipini göğüsledi.