UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Gürcistan Çekya Maç Tahmini 22.06.2024

22 Haziran Cumartesi akşamı EURO 2024 heyecanı devam ederken, Gürcistan ile Çekya karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak olan F Grubu ikinci hafta mücadelesi, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Gürcistan galibiyetine 4.85, beraberliğe 3.85, Çekya galibiyetine ise 1.75 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin hazırladığı özel oran fırsatlarında ise Çekya Kazanır seçeneğini tercih edenler, Avrupa Şampiyonası’nda 50.00 oran kazanma şansına sahip.

Gürcistan Fırsatları Değerlendiremedi

Türkiye karşısında 3-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Gürcistan, tarihinde ilk kez katıldığı Avrupa Şampiyonası’nda açılışı mağlubiyetle yapmak zorunda kaldı. Elemelerde etkili olamayan Willy Sagnol ve öğrencileri, UEFA Uluslar Ligi’nden gelerek EURO 2024’e katılmayı başardı. Zayıf halkalar arasında gösterilen Gürcistan, Türkiye karşısında son dakikaya kadar puan alabilecek fırsatlar yakalamasına rağmen, son vuruşlarda bir türlü başaralı olamadı ve sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Türkiye savunmasına zor anlar yaşatmayı başaran Gürcistan, gruptan çıkma şansını zora soktu. Bu hafta Çekya karşısında izleyeceğimiz Gürcistan’ın puan veya puanlara ihtiyacı var. Son hafta Portekiz karşısında mücadele verecek olan Sagnol’un öğrencileri, umutlarını son haftaya kadar taşımak istiyor.

Çekya’da Hedef 3 Puan

EURO 2024’e mağlubiyetle başlayan Çekya, son dakika golüyle Portekiz’e yenildi. Portekiz karşısında erken bir golle öne geçti fakat avantajını sadece 7 dakika koruyabildiler. Maçın büyük kısmında Portekiz’in kontrolü altındaydı ve son dakikada gelen golle sahadan 2-1 yenik ayrıldılar. Hücum hattında hiçbir varlık göstermeyen Çekya, savunmada ise Portekiz golcülerine karşı zor anlar yaşadı. Mağlubiyet son dakika golüyle gelmesine karşın, Portekiz’in maç boyunca galibiyet sinyalleri verdiğini ve oyun olarak Çekya’yı ezdiğini söyleyelim. İlk hafta mağlubiyetinin ardından Ivan Hasek ve öğrencilerinin, Gürcistan karşısında galibiyete ihtiyacı var. Son hafta Türkiye karşısına çıkacak olan Çekya, kazanarak son maçta gruptan çıkmak için mücadele etmek istiyor. Etkisiz başlangıcı unutturmak isteyen Hasek ve öğrencileri, kağıt üzerinde en zayıf halkalar arasında gösterilen Gürcistan karşısına çıkıyor.

Gürcistan – Çekya Maç Bilgileri

Gürcistan – Çekya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hamburg Volksparks Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Gürcistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Gürcistan’nın muhtemel kadrosu: Giorgi Mamardashvili, Otar Kakabadze, Lasha Dvali, Guram Kashia, Solomon Kvirkvelia, Giorgi Kochorashvili, Giorgi Chakvetadze, Otar Kiteishvili, Levan Shengelia, Khvicha Kvaratskhelia, Budu Zivzivadze.

Çekya'nın ilk 11’i Belli mi?

Çekya’nın muhtemel kadrosu: Jindrich Stanek, Tomas Holes, David Zima, Martin Vitik, David Doudera, Michal Sadilek, Lukas Masopust, Lukas Provod, Tomas Soucek, Adam Hlozek, Patrik Schick.

İddaa Tahmini

Portekiz engeline takılan Çekya, EURO 2024’e etkisiz bir başlangıç yaptı. Gruptan çıkma iddiasını sürdürmek için ilk hafta kendisi gibi mağlup olan Gürcistan karşısında galibiyete ihtiyaçları var. İlk maç performansıyla sınıfta kalan Çekya, Gürcistan karşısında daha iyi bir futbol ortaya koyacaktır. Portekiz’e güçleri yetmese de, Gürcistan karşısında favoriler. Çekya kazanarak gruptan çıkma umutlarını koruyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.53

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Georges Mikautadze ve Patrik Schick’in karşılıklı gollerine sahne olan mücadelede, iki takımda eşitliği bozamadı. 90 dakika beraberlikle sona ererken, iki takımında gruptan çıkma umutları devam ediyor. Favori olarak sahaya çıkan Çekya zor anlar yaşadı ve beraberlikten kurtulamadı.