sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 22.06.2024

EURO 2024 heyecanı devam ederken 22 Haziran Cumartesi akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak düzenledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Belçika – Romanya: 2.5 ÜST, 1.53 (iddaa) – 50.00 (Bets10); EURO 2024’ün ilk haftasında Slovakya mağlubiyeti Belçika cephesinde soğuk duş etkisi yarattı. Favori olarak sahaya çıkan Domenico Tedesco ve öğrencileri, kalesine gelen ilk isabetli şutta 1-0 geriye düşerken, geri kalan 83 dakikada skoru değiştiremedi. Maç boyunca oyuna daha fazla hükmeden taraf Belçika olmasına karşın, Lukaku net fırsatlardan yararlanamadı ve ilk maçta eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Tecrübeli golcünün 2 kez rakip fileleri havalandırdığını ancak gollerin VAR’dan geri döndüğünü söyleyelim. İlk maçta kabusu yaşayan Belçika, liderliğin favorisi olarak gösterildiği E Grubu’nda açılışı mağlubiyetle yaptı. Bu hafta ilk maçlardan lider çıkmayı başaran ve EURO 2024’e sürpriz bir başlangıç yapan Romanya ile karşı karşıya gelecekler. Son 16 bileti için hata yapma kredisini dolduran Belçika’nın, bu hafta galibiyete ihtiyacı var. Ev sahibi ilk maçtan istediğini alamasa da, Slovakya karşısında galip gelebilecek bir oyun ortaya koydu. Roman önce EURO 2024 Elemelerine ardından EURO 2024’ün ilk haftasına damga vurdu. Edward Iordanescu ve öğrencileri, elemelerden namağlup lider olarak gelmeyi başardığı EURO 2024’ün ilk haftasında, Ukrayna’ya karşı sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Birbirinden güzle goller Romanya’ya galibiyeti getirirken, maç boyunca Ukrayna’ya zor anlar yaşatmayı başardılar. Sürpriz sonuçlar almayan devam eden Iordanescu’nun öğrencileri, bu hafta Belçika karşısına çıkacak. Liderliğin favorisi Belçika ilk hafta sürpriz bir mağlubiyet alırken, Romanya gruptan lider çıkmak adına umutlandı. Bu hafta Belçika karşısında en az 1 puan alarak, son haftaya lider girmek istiyorlar. Rakibini gol yağmuruna tutarak hücum hattında rüştünü ispatlayan Romanya, ilk maçta önemli savunma hatalarına imza atan Belçika karşısında fırsatları iyi değerlendirmek istiyor. Romanya cephesinde EURO 2024’ün ikinci haftasında moraller yerinde. İlk maçta net fırsatları değerlendiremeyen Belçika, gruba sürpriz bir mağlubiyetle başladı. Romanya karşısında galibiyete ihtiyacı olan Belçika, ilk haftadan aldığı şansız mağlubiyetin ardından hücum hattında daha etkili olacaktır. Romanya ise müthiş bir başlangıç yaptı ve 3 golle 3 puanı aldı. İki takımında bu hafta hücum hattında etkili olacağını ve 90 dakika sonunda 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Türkiye – Portekiz: 01 (Ç), 1.67 (iddaa) – 50.00 (Bets10); EURO 2024’e galibiyetle başlayan Türkiye’de, Gürcistan maçının öne çıkan isimleri Arda Güler, Mert Müldür, Kerem Aktürkoğlu ve Samet Akaydın oldu. 3 golle 3 puanı cebine koymayı başaran Kırmızı Beyazlılar, Mert Müldür’ün harika golüyle açılışı yaptı. Üstünlüğünü sadece 7 dakika koruyabilen Montella’nın öğrencileri, ikinci yarının hemen başında Arda Güler’in enfes golüyle bir kez daha öne geçti. Savunma ikinci yarıyla birlikte çok zor anlar yaşarken, son sözü Kerem söyledi ve farkı 2’ye çıkardı. Gol yollarında etkili olmayı başaran Türkiye, savunmada ise maç boyunca Gürcistan’a önemli fırsatlar verdi. Liderlik adına dev bir adım atan Türkiye, bu hafta Portekiz karşısında galibiyet arayacak. Grupta en büyük favori olarak gösterilen Portekiz karşısında galibiyet arayacak olan Kırmızı Beyazlılar, kazanarak son haftaya lider girmek istiyor. Golcüleriyle öne çıkan Portekiz karşısında galibiyet için savunmada ilk maçtan çok daha iyi bir performans sergilemeye ihtiyaçları var. EURO 2024 yolunda elemelere tam anlamıyla damga vuran Portekiz, EURO 2024’te açılışı galibiyetle yaptı. Elemelerde çıktığı 10 maçın tamamını kazanan ve rakip filelere 36 gol göndermeyi başaran Roberto Martinez’in öğrencileri, en iyi eleme performanslarından birini sergiledi. EURO 2024’ün ilk haftasında ise Çekya karşısında izlediğimiz Portekiz, maçın başından bitiş düdüğüne kadar üstün bir oyun sergilemesine karşın, 62. dakikada 1-0 geriye düştü. Kısa sürede rakibine cevap vermeyi başaran ve 7 dakika içerisinde beraberlik golünü bulan Portekiz, bitime saniyeler kala Conceiçao’nun golüyle rakibine üstünlük kurabildi. 3 puan konuk ekip adına önemli olsa da, elemelerde sergilenen performanstan çok uzak kaldılar. Türkiye karşısında galibiyet arayacak olan Portekiz, bu kez fırsatları daha iyi değerlendirmek istiyor. Görkemli bir galibiyet almak isteyen Portekiz, Türkiye karşısına favori çıkıyor. EURO 2024’e galibiyetle başlayan Türkiye ile Portekiz karşı karşıya geliyor. Liderlik koltuğunun kaderini değiştirecek dev maç öncesinde, Türkiye ilk maçtan aldığı galibiyet ve aldığı 3 puanla dikkat çekti. Birbirinden güzel gollerle Gürcistan’ı mağlup etmeyi başaran Türkiye, Portekiz karşısında en az 1 puan almayı hedefliyor. Liderliği isteyen Türkiye, Portekiz karşısında mağlup olmayacak ve son haftaya lider girmeyi başaracaktır.

Gürcistan – Çekya: MS 2, 1.53 (iddaa) – 50.00 (Bets10); Türkiye karşısında 3-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Gürcistan, tarihinde ilk kez katıldığı Avrupa Şampiyonası’nda açılışı mağlubiyetle yapmak zorunda kaldı. Elemelerde etkili olamayan Willy Sagnol ve öğrencileri, UEFA Uluslar Ligi’nden gelerek EURO 2024’e katılmayı başardı. Zayıf halkalar arasında gösterilen Gürcistan, Türkiye karşısında son dakikaya kadar puan alabilecek fırsatlar yakalamasına rağmen, son vuruşlarda bir türlü başaralı olamadı ve sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Türkiye savunmasına zor anlar yaşatmayı başaran Gürcistan, gruptan çıkma şansını zora soktu. Bu hafta Çekya karşısında izleyeceğimiz Gürcistan’ın puan veya puanlara ihtiyacı var. Son hafta Portekiz karşısında mücadele verecek olan Sagnol’un öğrencileri, umutlarını son haftaya kadar taşımak istiyor. EURO 2024’e mağlubiyetle başlayan Çekya, son dakika golüyle Portekiz’e yenildi. Portekiz karşısında erken bir golle öne geçti fakat avantajını sadece 7 dakika koruyabildiler. Maçın büyük kısmında Portekiz’in kontrolü altındaydı ve son dakikada gelen golle sahadan 2-1 yenik ayrıldılar. Hücum hattında hiçbir varlık göstermeyen Çekya, savunmada ise Portekiz golcülerine karşı zor anlar yaşadı. Mağlubiyet son dakika golüyle gelmesine karşın, Portekiz’in maç boyunca galibiyet sinyalleri verdiğini ve oyun olarak Çekya’yı ezdiğini söyleyelim. İlk hafta mağlubiyetinin ardından Ivan Hasek ve öğrencilerinin, Gürcistan karşısında galibiyete ihtiyacı var. Son hafta Türkiye karşısına çıkacak olan Çekya, kazanarak son maçta gruptan çıkmak için mücadele etmek istiyor. Etkisiz başlangıcı unutturmak isteyen Hasek ve öğrencileri, kağıt üzerinde en zayıf halkalar arasında gösterilen Gürcistan karşısına çıkıyor. Portekiz engeline takılan Çekya, EURO 2024’e etkisiz bir başlangıç yaptı. Gruptan çıkma iddiasını sürdürmek için ilk hafta kendisi gibi mağlup olan Gürcistan karşısında galibiyete ihtiyaçları var. İlk maç performansıyla sınıfta kalan Çekya, Gürcistan karşısında daha iyi bir futbol ortaya koyacaktır. Portekiz’e güçleri yetmese de, Gürcistan karşısında favoriler. Çekya kazanarak gruptan çıkma umutlarını koruyacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.90

Bets10 Bahis Oranı: 125.000