UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Belçika Romanya Maç Tahmini 22.06.2024

EURO 2024 E Grubu‘nda ikinci hafta heyecanı 22 Haziran Cumartesi akşamı devam ediyor. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadelede, Belçika ile Romanya karşı karşıya gelecek. Mücadele TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Belçika galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.60, Romanya galibiyetine ise 7.20 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında ise Belçika – Romanya mücadelesinde 2.5 Üst seçeneğini tercih edenler, 50.00 oran kazanma şansına sahip.

Belçika’da Moraller Bozuk

EURO 2024’ün ilk haftasında Slovakya mağlubiyeti Belçika cephesinde soğuk duş etkisi yarattı. Favori olarak sahaya çıkan Domenico Tedesco ve öğrencileri, kalesine gelen ilk isabetli şutta 1-0 geriye düşerken, geri kalan 83 dakikada skoru değiştiremedi. Maç boyunca oyuna daha fazla hükmeden taraf Belçika olmasına karşın, Lukaku net fırsatlardan yararlanamadı ve ilk maçta eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Tecrübeli golcünün 2 kez rakip fileleri havalandırdığını ancak gollerin VAR’dan geri döndüğünü söyleyelim. İlk maçta kabusu yaşayan Belçika, liderliğin favorisi olarak gösterildiği E Grubu’nda açılışı mağlubiyetle yaptı. Bu hafta ilk maçlardan lider çıkmayı başaran ve EURO 2024’e sürpriz bir başlangıç yapan Romanya ile karşı karşıya gelecekler. Son 16 bileti için hata yapma kredisini dolduran Belçika’nın, bu hafta galibiyete ihtiyacı var. Ev sahibi ilk maçtan istediğini alamasa da, Slovakya karşısında galip gelebilecek bir oyun ortaya koydu.

Romanya’dan Rahat Galibiyet

Roman önce EURO 2024 Elemelerine ardından EURO 2024’ün ilk haftasına damga vurdu. Edward Iordanescu ve öğrencileri, elemelerden namağlup lider olarak gelmeyi başardığı EURO 2024’ün ilk haftasında, Ukrayna’ya karşı sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Birbirinden güzle goller Romanya’ya galibiyeti getirirken, maç boyunca Ukrayna’ya zor anlar yaşatmayı başardılar. Sürpriz sonuçlar almayan devam eden Iordanescu’nun öğrencileri, bu hafta Belçika karşısına çıkacak. Liderliğin favorisi Belçika ilk hafta sürpriz bir mağlubiyet alırken, Romanya gruptan lider çıkmak adına umutlandı. Bu hafta Belçika karşısında en az 1 puan alarak, son haftaya lider girmek istiyorlar. Rakibini gol yağmuruna tutarak hücum hattında rüştünü ispatlayan Romanya, ilk maçta önemli savunma hatalarına imza atan Belçika karşısında fırsatları iyi değerlendirmek istiyor. Romanya cephesinde EURO 2024’ün ikinci haftasında moraller yerinde.

Belçika – Romanya Maç Bilgileri

Belçika – Romanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rheinenergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Belçika'nın ilk 11’i Belli mi?

Belçika’nın muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Wout Faes, Thomas Meunier, Timothy Castagne, Axel Witsel, Kevin De Bruyne, Orel Mangala, Amadou Onana, Leandro Trossard, Romelu Lukaku, Jeremy Doku.

Romanya’nın ilk 11’i Belli mi?

Romanya’nın muhtemel kadrosu: Horatiu Moldovan, Andrei Ratiu, Radu Dragusin, Nicuşor Bancu, Andrei Burca, Marius Marin, Alexandru Cicaldau, Nicolae Stanciu, Olimpiu Morutan, Denis Alibec, Florinel Coman.

İddaa Tahmini

İlk maçta net fırsatları değerlendiremeyen Belçika, gruba sürpriz bir mağlubiyetle başladı. Romanya karşısında galibiyete ihtiyacı olan Belçika, ilk haftadan aldığı şansız mağlubiyetin ardından hücum hattında daha etkili olacaktır. Romanya ise müthiş bir başlangıç yaptı ve 3 golle 3 puanı aldı. İki takımında bu hafta hücum hattında etkili olacağını ve 90 dakika sonunda 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.53

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Belçika zorlanmadan kazandı. Youri Tielemans ve Kevin De Bruyne ikilisinin golleriyle galip gelmeyi başaran Belçika, gruba galibiyetle başlayan Romanya karşısında kalesinde gole izin vermedi. İlk maçtan istediğini alamayan Belçika, ikinci haftadan 3 puan almayı başardı.