UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Türkiye Portekiz İddaa Tahmini 22.06.2024

EURO 2024 F Grubu heyacanı devam ediyor. Türkiye ile Portekiz’in kozlarını paylaşacağı dev mücadele saat 19.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Türkiye ve Portekiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Türkiye kazanır 5.70, beraberlik 4.35, Portekiz kazanır ise 1.58 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde 2.5 ÜST tercihinin 50.00 orana yükseldiğini belirtelim.    

Türkiye 3 Puanla Başladı

Türkiye EURO 2024 grubunun ilk maçında karşı karşıya geldiği Gürcistan karşısında sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Maçın genelinde üstün olan taraf Türkiye idi ve 3 puan almayı başardılar. Özellikle öne geçtikten sonra kalesinde önemli pozisyonlar veren bir Türkiye vardı ama günün sonunda kazanmayı başaran Vincenzo Montella’nın ekibi gruptan çıkma adına da önemli bir avantaj elde etmiş oldu. Arda Güler’in attığı harika gol de görülmeye değerdi. Grubun 2. maçında Portekiz ile karşılaşacak olan Türkiye’yi zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Türkiye’de İrfan Can Kahveci’nin sakatlığı devam ediyor.

Portekiz Geriden Geldi

Portekiz bildiğimiz gibi grubun favorisi olarak gösteriliyor. EURO 2024 grubunun ilk maçında Çekya ile karşılaşan Roberto Martinez’in ekibi karşılaşmayı 2-1 kazandı. 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkartmayı başaran Portekiz’de moraller yerinde. Portekiz bugün kazanırsa, gruptan çıkmayı da garantileyecek. Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandez, Diogo Jota ve Rafael Leao gibi üst düzey oyunculara sahip olan Portekiz’in Türkiye karşısında favori olduğunu da belirtelim. Maç öncesinde Portekiz’de önemli br eksik bulunmuyor.

Türkiye – Portekiz Maç Bilgileri

Türkiye – Portekiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından Türkiye saati ile 19:00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Türkiye’de İrfan Can Kahveci sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Türkiye'nin 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Mert Günok, Kaan Ayhan, Samet Akaydın, Abdülkerim Durmaz, Cenk Özkaçar, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz

Portekiz'in ilk 11’i Belli mi?

Portekiz’in muhtemel kadrosu: Diogo Costa Ruben Dias, Gonçalo Inacio, Joao Cancelo, Joao Palhinha, Joao Mario, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Otavio, Cristiano Ronaldo, Rafael Leao

İddaa Tahmini

Türkiye adına EUR0 2024 macerası müthiş başladı. Grubun ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 mağlup eden Milliler, tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası’na galibiyet ile başlamış oldu. Gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj yakalayan Montella’nın ekibi bu kez Portekiz’i konuk edecek. Portekiz’de EURO 2024’e 3 puan ile giriş yaptı. Grubun ilk maçında Çekya karşısında zorlandıkları maçta 2-1 kazanarak 3 puanı kaptılar. Portekiz hücum gücü yüksek bir takım. Grubun da favorisi olarak gösteriliyorlar. Gollü bir 90 dakika beklentim var. En az 3 gol izleyeceğimiz zevkli bir karşılaşma olacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.57

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…