UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Slovakya Ukrayna Maç Tahmini 21.06.2024

TRT 1 ekranlarından 21 Haziran Cuma akşamı Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan EURO 2024 C Grubu mücadelesinde, Slovakya ile Ukrayna karşı karşıya gelecek. Maça Merkur Spiel Arena ev sahipliği yapıyor.

Bets10, Slovakya galibiyetine 3.65, beraberliğe 3.40, Ukrayna galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda.  Bets10 tarafından takipçilerine sunduğu fırsatlarda ise Slovakya – Ukrayna mücadelesinde KGVAR seçeneğini tercih ederek, 50.00 oran kazanabilirsiniz.

Slovakya İlk Haftaya Damga Vurdu

EURO 2024 E Grubu ilk hafta maçında Belçika ile Slovakya kozlarını paylaştı. Avrupa Şampiyonası’nda ilk haftanın en sürpriz galibiyetini alan taraf Slovakya oldu. Kağıt üzerinden zayıf halkalar arasında gösterilen Francesco Calzona ve öğrencileri, grupta liderliğin favorisi olarak gösterilen Belçika karşısında Ivan Schranz’ın tek golüyle galip gelmeyi başarırken, savunmada harika bir performans sergiledi. Gruptan çıkmak adına iddialı bir konuma gelen Slovakya, bu hafta ise Ukrayna karşısında galibiyet arayacak. Rakip ilk haftadan puan çıkaramadı ve Romanya karşısında mağlup oldu. Rakibinden çok daha iyi bir başlangıca imza atan Slovakya, bu hafta kazanması halinde Son 16 yolunda dev bir adım atacak. Calzona ve öğrencileri elemelerden itibaren Avrupa Şampiyonası’nda sürpriz sonuçlar almaya devam ediyor.

Ukrayna’da Umutlar Azalıyor

EURO 2024 E Grubu’nun ilk haftasında Romanya karşısında izlediğimiz Ukrayna, favori olarak sahaya çıktı. Sergiy Rebrov ve öğrencileri, 90 dakika bittiğinde adeta hezimete uğradı. Maç boyunca rakip kalede etkili olmakta zorlanan Ukrayna, kalesinde ise 3 gole engel olamadı. İlk hafta konuk ekip adına tam anlamıyla kabusa dönüştü. Gruptan çıkma şansını Romanya mağlubiyetiyle birlikte zora sokan Ukrayna, bu hafta ise gruba sürpriz bir galibiyetle başlayan Slovakya karşısında galibiyet arayacak. EURO 2024’ün en etkisiz başlangıçlarından birini yapan Ukrayna, gruptan çıkma umutlarını son maça taşımak için kazanmak zorunda. Zorlu bir yoldan EURO 2024’e katılmayı başaran Ukrayna cephesinde, savaşın etkileri devam ediyor. Play Off eşleşmelerinden zaferle çıkan ekip, aynı etkiyi EURO 2024’ün ilk haftasında göstermekten çok uzakta kaldı.

Slovakya – Ukrayna Maç Bilgileri

Slovakya – Ukrayna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Merkur Spiel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Slovakya’nın 11’i Belli mi?

Slovakya’nın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Peter Pekarik, Denis Vavro, Milan Skriniar, David Hancko, Ondrej Duda, Lukas Haraslin, Juraj Kucka, Stanislav Lobotka, Robert Bozenik, Ivan Schranz.

Ukrayna’nın ilk 11’i Belli mi?

Ukrayna’nın muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Yukhym Konoplia, Illia Zabarnyi, Vitalii Mykolenko, Mykola Matviyenko, Heorhii Sudakov, Ruslan Malinovskyi, Mykhailo Mudryk, Volodymyr Brazhko, Viktor Tsygankov, Roman Yaremchuk.

İddaa Tahmini

EURO 2024 D Grubu’nda ilk hafta sürpriz sonuçlara sahne oldu. Belçika’yı mağlup ederek ilk haftaya damga vuran takım Slovakya oldu. Ukrayna ise ilk maç performansıyla sınıfta kaldı ve ağır bir mağlubiyet aldı. Son haftaya galibiyetle girmek isteyen iki takım karşı karşıya geliyor. 3 puana ihtiyacı olan Slovakya ve Ukrayna’nın, bitiş düdüğüyle birlikte karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ukrayna galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başardı. Slovakya tek golle mağlup olurken, Ukrayna ise 2 golle galip geldi. İki takımda hücum performanslarıyla, Avrupa Şampiyonası’nda bizleri yanıltmadı.