UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Slovakya Ukrayna İddaa Tahmini 21.06.2024

EURO 2024 E Grubu heyecanı devam ediyor. Slovakya ile Ukrayna’nın karşı karşıya geleceği mücadeleyi saat 16.00’da TRT 1 kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz.

Slovakya ile Ukrayna zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Slovakya galibiyetinin 3.70, beraberlik tercihinin 3.35, Ukrayna galibiyetinin ise 2.15 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın KGVAR tercihine 50.00 oran veriliyor.

Slovakya’dan Sürpriz 3 Puan

Slovakya adına EURO 2024 macerası rüya gibi başladı. Grubun ilk maçında Belçika ile karşı karşıya gelen Slovakya rakibini tek golle 1-0 mağlup ederek tüm dikkatleri üzerine çekti. EURO 2024’de ilk maçlar sonunda en büyük sürprizlerden birini yapan Slovakya’nın gruptan çıkma umutları da artmış durumda. Bugün grubun 2. maçında Ukrayna ile karşılaşacaklar ve kazanmaları halinde gruptan çıkmayı garantileyecekler. Karşılaşma öncesinde Slovakya’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ukrayna Varlık Gösteremedi

Ukrayna EURO 2024’e mağlubiyet ile giriş yaptı. Grubun ilk maçında Romanya ile karşı karşıya gelen Ukrayna karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Favori oldukları ve kazanmaları beklenen maçtan puansız ayrılan Sergiy Rebrov’un ekibinde moraller bozuk. Özellikle kaleci Lunin ve Ukrayna savunmasının yaptığı bireysel hatalar maca damga vurdu. Grubun 2. maçında ise Slovakya ile karşılaşacak olan Ukrayna’nın galibiyetten başka şansı yok. Maç öncesinde Ukrayna’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Slovakya – Ukrayna Maç Bilgileri

Slovakya – Ukrayna Maçı Hangi Kanalda?

Mücadeleyi saat 16.00’da TRT 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Merkur Spiel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Slovakya’nın 11’i Belli mi?

Slovakya’nın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Peter Pekarik, Denis Vavro, Milan Skriniar, David Hancko, Ondrej Duda, Lukas Haraslin, Juraj Kucka, Stanislav Lobotka, Robert Bozenik, Ivan Schranz

Ukrayna’nın ilk 11’i Belli mi?

Ukrayna’nın muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Yukhym Konoplia, Illia Zabarnyi, Vitalii Mykolenko, Mykola Matviyenko, Heorhii Sudakov, Ruslan Malinovskyi, Mykhailo Mudryk, Volodymyr Brazhko, Viktor Tsygankov, Roman Yaremchuk

İddaa Tahmini

Slovakya grubun ilk maçında büyük bir sürprize imza attı. Grubun favorisi olarak gösterilen Belçika’yı tek golle 1-0 mağlup etti. Grubun 2. Maçında ise Ukrayna karşısında da sürpriz arayacaklar. Ukrayna ise grubun ilk maçında Romanya ile karşılaştı ve rakibine 3-0 kaybetti. Kazanmaları beklenen maçtan puan çıkartamadılar. Ukrayna bu karşılaşma da favori çıkıyor ama kolay bir maç olmayacaktır. Gollere yöneleceğim. 90 dakika sonunda iki takımında skor üretemesini bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ukrayna ilk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmadan 2-1’lil galibiyet ile ayrıldı. Ukrayna grupta ilk kez galibiyet sevinci yaşadı.