UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Polonya Avusturya İddaa Tahmini 21.06.2024

EURO 2024 D Grubu 2. Maçında, Polonya ile Avusturya kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 19.00’da TRT 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Polonya ve Avusturya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Polonya kazanır 3.90, beraberlik 3.55, Avusturya kazanır ise 2.02 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde KGVAR tercihinin 50.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Polonya Mağlubiyetle Başladı

Polonya EURO 2024’e mağlubiyet ile başladı. Grubun ilk maçında Hollanda ile karşı karşıya gelen Polonya, rakibine 2-1 kaybetti. Adam Buksa’nın golüyle öne geçen Polonya maçın sonlarına doğru yediği golle üstünlüğünü koruyamadı ve ilk maçı puansız geçti. Polonya grubun 2. maçında ise Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Bu maçı kaybetmeleri halinde de EURO 2024 şansları çok büyük ihtimalle sona erecek. Karşılaşma öncesinde Polonya’da golcü Robert Lewandowski’nin sakatlığı devam ediyor.

Avusturya Galibiyet Peşinde

Avusturya EURO 2024 eleme grubunda dikkat çekici bir performans göstermişti. EURO 2024’de de Avusturya’dan beklentiler büyük ama zor bir gruba düştüler. Grubun ilk maçında Fransa ile karşılaşan Ralf Rangnick’in ekibi mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Mağlubiyete rağmen Fransa karşısında iyi bir performans gösterdiklerini belirtelim. Oyunun bazı anlarında Fransa karşı da üstünlük kurmayı başardılar. Fransa karşısında gösterdikleri performansı Polonya karşısında da gösterebilirlerse, Avusturya’nın 3 puan alması hiç sürpriz olmaz.

Polonya – Avusturya Maç Bilgileri

Polonya – Avusturya Maçı Hangi Kanalda?

Mücadeleyi saat 19.00’da TRT 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Polonya’da golcü Robert Lewandowski’nin sakatlığı devam ediyor.

Polonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Polonya’nın muhtemel kadrosu: Karol Swiderski, Jakub Kiwior, Jan Bednarek, Kamil Glik, Bartosz Bereszynski, Grzegorz Krychowiak, Szymon Zurkowski, Piotr Zielinski, Nicola Zalewski, Karow Swiderski, Adam Buksa

Avusturya’nın 11’i Belli mi?

Avusturya’nın muhtemel kadrosu: Heinz Lindner, Philipp Lienhart, Philipp Mwene, Flavius Daniliuc, Gernot Trauner, Nicolas Seiwald, Florian Kainz, Romano Schmid, Christoph Baumgartner, Konrad Laimer, Michael Gregoritsch

İddaa Tahmini

Polonya ilk maçı puansız geçti. Hollanda karşısında 1-0 öne geçtiler ama puan alamadılar. Rakibine 2-1 kaybeden Polonya bu hafta Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Avusturya ise grubun ilk maçında Fransa’ya direnemedi. Karşılşamayı kendi kalelerine attıkları golle 1-0 kaybettiler. İlk maçlar sonunda iki takımında puanı bulunmuyor. Hollanda ve Fransa’nın ardından gruptan çıkma şansları pek kolay değil. Zor bir maç ve taraf bahsi riskli. Gollere yöneleceğim. Her iki takımda gol bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Avusturya grupta ilk galibiyetini aldı. Polonya’yı 3-1 mağlup ettiler ve gruptan çıkma yolunda umutlarını son maça taşıdılar.