UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Hollanda Fransa Maç Tahmini 21.06.2024

21 Haziran Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan EURO 2024 mücadelesinde, Hollanda ile Fransa karşı karşıya geliyor. D Grubu ikinci hafta mücadelesini TRT 1 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Hollanda galibiyetine 3.20, beraberliğe 3.40, Fransa galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan DEV KUPA’YA ÖZEL 50 ORAN fırsatlarında ise 2.5 Üst seçeneğini tercih ederek, Hollanda – Fransa mücadelesinde 50.00 oran kazanabilirsiniz.

Hollanda Liderlik Peşinde

EURO 2024 öncesinde sergilediği güçlü performansla dikkat çeken Hollanda, D Grubu’na galibiyetle başladı. Açılış haftasında Polonya karşısına çıkan ve henüz 13. dakikada 1-0 geriye düşen Hollanda, maça iyi bir başlangıç yapamadı. Yenilen golün ardından oyuna hakimiyetini koyan Ronald Koeman ve öğrencileri, ilk yarıda Gakpo’nun golüyle skora dengeyi getirirken, ikinci yarıda ise oyna sonradan giren Wout Weghorst’un golüyle galibiyete uzandı. İlk maçta zor anlar yaşayan Hollanda, Polonya’dan istediğini aldı. Fransa ile liderlik mücadelesi vermesini beklediğimiz Portakallar, bu hafta gruba galibiyetle başlayan bir diğer takım olan Fransa ile karşı karşıya gelecek. Liderlik için kader maçına çıkacak olan Hollanda, elemelerde liderliği kaptırdı ve hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup olduğu Fransa’ya karşı galibiyet arayacak. Hollanda hem elemelerde hem de hazırlık maçlarında son derece iyi hücum performansları sergiledi.

Fransa’da Kylian Mbappé Yok

2018 Dünya Kupası’nın sahibi Fransa, 2022’de ise Dünya Kupası’nda şampiyonluğu Arjantin’e kaptırdı ve finali penaltılarla kaybetti. Son yılların en formda ve güçlü takımları arasında yer alan Fransa, EURO 2024 yolunda ise namağlup bir performansla liderlik ipini göğüsledi. Elemelerin ardından Avrupa Şampiyonası’nda şampiyonluğun İngiltere ile birlikte en güçlü adayı olarak gösterilen Fransa, ilk hafta Avusturya karşısında sahadan 3 puanla ayrılmayı başarmasına karşın, favori olarak açılış yaptığı maçta beklediğimiz oyun etkisin gösteremedi. Yıldızlarından bir türlü yararlanamayan ekipte, galibiyet golünü Avusturya savunmasında Wöber’den geldi. Gol kilidini açmakta zorlanan Fransa’da, Mbappe’nin sakatlığı moralleri bozdu. Yıldız golcünün son haftaya yetişmesi bekleniyor. Kendisi gibi açılışı galibiyetle yapan Hollanda karşısında galibiyet arayacak olan Horozlar, elemelerde hem Hollanda’ya karşı maçlarını kazandı hem de liderlik koltuğunu rakibine bırakmadı. Fransa bu kez oyun etkisini göstererek galip gelmek istiyor.

Hollanda – Fransa Maç Bilgileri

Hollanda – Fransa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Andries Noppert, Matthijs De Light, Virgil Van Dijk, Nathan Ake, Daley Blind, Denzel Dumfries, Steven Berghuis, Frenkie De Jong, Steven Bergwijn, Cody Gakpo, Wout Weghorst.

Fransa'nın ilk 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Dayot Upamecano, Jules Kounde, William Saliba, Theo Hernandez, Eduardo Camavinga, N’Golo Kante, Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Ousmane Dembele, Marcus Thuram.

İddaa Tahmini

Hollanda ve Fransa gruba galibiyetle başladı. İki takımda liderlik adına ilk haftadan istediğini aldı. Elemelerde mücadele eden tarafların mücadelesinde, kazanan hep Fransa oldu. Maçlarda ise 2.5 gol barajı aşıldı. Hücum hattında sergilediği müthiş performanslarla dikkat çeken Hollanda ve Fransa’nın karşı karşıya geleceği mücadelede, bir kez daha 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.76

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakikadan gol sesi çıkmadı. Hollanda ve Fransa, maç boyunca net fırsatlardan yararlanamadı ve liderlik şansını son haftaya bıraktı. İki takımda hücum hattında beklediğimiz etkiden çok uzaktaydı.