UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Hollanda Fransa İddaa Tahmini 21.06.2024

EURO 2024 D Grubu 2. Maçında, Hollanda ile Fransa karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadeleyi saat 22.00’de TRT 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Hollanda ve Fransa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Hollanda kazanır 3.20, beraberlik 3.40, Fransa kazanır ise 2.32 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. 2.5 ÜST tercihine 50.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Hollanda Geri Döndü

Ronald Koeman’ın öğrencileri EURO 2024’e 3 puan ile giriş yaptı. Grubun ilk maçında Polonya ile karşı karşıya gelen Portakallar mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrılan taraf oldu. 1-0 geriye düştüğü maçta Gakpo ve Weghorst’un golleriyle 3 puana ulaşan Hollanda’da moraller yerinde. Grubun 2. maçında ise Fransa ile karşılaşacaklar. Hollanda’nın kazanması halinde grubu lider bitirmeyi garantileyeceğini de belirtelim ama işleri pek kolay gözükmüyor. Karşılaşma öncesinde Hollanda’da önemli bir eksik yok.

Fransa Maçın Favorisi

Fransa adına EURO 2024 macerası galibiyet ile başladı. Grubun ilk maçında Avusturya ile karşılaşan Didier Deschamps’ın ekibi tek golle 3 puanı kaptı. Maximillian Wöber’in kendi kalesine attığı golle 1-0 kazanan Fransa galibiyete rağmen gösterdiği performans ile beklentilerin altında kaldı. Öte yandan golcü Kylian Mpbappe’nin de burnu kırıldı ve grupta kalan 2 maçta da forma giymesi beklenmiyor. Fransa kadro kalitesi ile EURO 2024’ün değeri en yüksek takımlarından biri. Öte yandan EURO 2024 Eleme grubunda Hollanda ile karşılaşan Fransa, 2 maçta da rakibini mağlup etmeyi başarmıştı. Karşılaşma öncesinde Fransa’da Kylian Mbappe’nin sakatlığı bulunuyor.

Hollanda – Fransa Maç Bilgileri

Hollanda – Fransa Maçı Hangi Kanalda?

Mücadeleyi saat 22.00’de TRT 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fransa’da Kylian Mbappe’nin sakatlığı bulunuyor.

Hollanda’nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Andries Noppert, Matthijs De Light, Virgil Van Dijk, Nathan Ake, Daley Blind, Denzel Dumfries, Steven Berghuis, Frenkie De Jong, Steven Bergwijn, Cody Gakpo, Wout Weghors

Fransa’nın 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Dayot Upamecano, Jules Kounde, William Saliba, Theo Hernandez, Eduardo Camavinga, N’Golo Kante, Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Ousmane Dembele, Marcus Thuram

İddaa Tahmini

Hollanda grubun ilk maçında Polonya engelini 2-1 ile geçti. 1-0 geriye düştükleri maçta Gakpo ve Weghorst’un golleriyle 2-1 kazanan Holanda moralli. Fransa karşısında da bugün sürpriz peşindeler. Fransa ilk maçta Avusturya’yı 1-0 mağlup etti. Zorlandıkları maçta 3 puanı aldılar ama güven vermediler. Öte yandan Mbappe’de sakatlandı. Fransa favori olsa da kolay bir maç olmayacaktır. Hollanda’dan gol ve goller bekliyorum. İki takımda bol gollü bir maç izlettirir. Tercihim 2.5 gol üstü. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.76

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele başladığı gibi sona erdi. İki takımda sahadan 1’er puan ile ayrıldı.