UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Gürcistan Çekya İddaa Tahmini 22.06.2024

EURO 2024 F Grubu 2. Maçında, Gürcistan ile Çekya kozlarını paylaşacak. Zorlu karşılaşmayı saat 16.00’da TRT 1 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Gürcistan ile Çekya zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Gürcistan galibiyetinin 4.95, beraberlik tercihinin 3.80, Çekya galibiyetinin ise 1.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. MS 2 tercihi, özel oran kampanyası ile 50.00’ye yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Gürcistan’ın İşi Zor 

Gürcistan bildiğimiz gibi EURO 2024 grubunun ilk maçında Türkiye ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-1 kaybeden Gürcistan’da moraller bozuk. Türkiye karşısında geriye düştükleri maçta Mikautadze’nin golüyle beraberliği bulan Gürcistan ikinci yarıda Türkiye’nin gollerine engel olamadı. Son 25 dakikalık dilimde yedikleri gollerle 3-1 mağlup oldular. Bu yenilgi ile ilk maçlar sonunda son sırada yer alan Willy Sagnol’un öğrencileri bu kez Çekya ile karşı karşıya gelecek. Gürcistan’ın Çekya karşısında da işi pek kolay gözükmüyor. Karşılaşma öncesinde Gürcistan’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Çekya’ 3 Puan Peşinde 

Çekya adına EURO 2024 macerası mağlubiyet ile başladı. Ivan Hasek’in öğrencileri grubun ilk maçında karşı karşıya geldiği Portekiz’e 2-1 kaybetti. Lukas Provod’un attığı golle 1-0 öne geçmeyi başaran Çekya skor üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşmayı 2-1 kaybetti.  EURO 2024 grubun 2. Maçında ise Gürcistan ile karşılaşacak olan Çekya maçın favorisi. Bugün kazanmaları halinde en azından grubu en iyi 3. Olarak bitirme şansları da yüksek. Soucek ve Schich’e bu kez çok daha büyük iş düşecek. Karşılşama öncesinde Çekya’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Gürcistan – Çekya Maç Bilgileri

Gürcistan – Çekya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmayı saat 16.00’da TRT 1 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hamburg Volksparks Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Gürcistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Gürcistan’nın muhtemel kadrosu: Giorgi Mamardashvili, Otar Kakabadze, Lasha Dvali, Guram Kashia, Solomon Kvirkvelia, Giorgi Kochorashvili, Giorgi Chakvetadze, Otar Kiteishvili, Levan Shengelia, Khvicha Kvaratskhelia, Budu Zivzivadze

Çekya'nın ilk 11’i Belli mi?

Çekya’nın muhtemel kadrosu: Jindrich Stanek, Tomas Holes, David Zima, Martin Vitik, David Doudera, Michal Sadilek, Lukas Masopust, Lukas Provod, Tomas Soucek, Adam Hlozek, Patrik Schick

İddaa Tahmini

Gürcistan grubun ilk maçında karşı karşıya geldiği Türkiye’den puan alamadı. Mücadeleyi 3-1 kaybeden Gürcistan ilk maçlar sonunda son sırada yer alıyor. Çekya karşısında da işleri pek kolay olmayacak. Çekya ise grubun ilk maçında güçlü Portekiz ile karşılaştı. Rakibi karşısında öne geçmeyi başardılar ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. EUR0 2024’e iki takımda mağlubiyet ile başladı. Çekya maçın favorisi. Soucek, Schich, Coufal gibi önemli oyuncuları ile Çekya 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.75

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 50.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…