sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 21.06.2024

İddaa fikstüründe 21 Haziran Cuma akşamı yer alan 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. EURO 2024 fikstüründe kazanmanız dileğiyle.

Polonya – Avusturya: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 50.00 (Bets10); EURO 2024 yolunda fazlasıyla zorlanan Polonya, EURO 2024 öncesi hazırlık maçlarında gösterdiği etkiyle dikkatleri çekerken, Robert Lewandowski’nin sakatlığı nedeniyle ilk haftayı kaçırdı. Elemelerde gösteremediği etkiyi hazırlık maçlarında gösteren Michal Probierz ve öğrencileri, EURO 2024 D Grubu’nun ilk haftasında karşı karşıya geldiği Hollanda karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Maça daha iyi başlayan taraf Polonya olurken, 13. dakikada Adam Buksa’nın golüyle 1-0’lık üstünlüğü yakaladılar. Skoru sadece 13 dakika koruyabilen ekip, bitiş düdüğüyle birlikte 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Gruptan çıkma şansını zora sokan Polonya, son 2 haftada Avusturya ve Fransa karşısına çıkacak. Zor bir grupta kötü bir başlangıç yapan ekibin, bu hafta puana ihtiyacı var. EURO 2024 yolunda harika bir eleme performansı ortaya koyan ve etkisine hazırlık maçlarında devam eden Avusturya, EURO 2024’te zor bir gruba düştü. Şampiyonluğun en güçlü adaylarından Fransa karşısında Avrupa Şampiyonası’na açılışı yapan Ralf Rangnick ve öğrencileri, Wöber’in kendi kalesine attığı golle 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Puan alma hedeflerine ulaşmayı başaramasalar da, Fransa karşısında sergilenen futbolla son 2 hafta Polonya ve Hollanda karşısına umutlu çıkacaklar. Kendisi gibi ilk hafta mağlubiyetten kurtulamayan Polonya karşısında galibiyet arayacak olan Avusturya, kazanarak Hollanda karşısında Son 16 bileti arayacak. İlk maçta gösterdiği etkiyi sürdürmek isteyen Ragnick ve öğrencileri, hem kadro kalitesi hem de EURO 2024’e kadar ortaya koyduğu performans grafiğiyle, rakibi Polonya’dan bir adım daha önde. EURO 2024 D Grubu’na mağlubiyetle başlayan Polonya ile Avusturya karşı karşıya geliyor. İlk maçta mağlup olmalarına karşın, iki takımda güçlü rakiplerine zor anlar yaşattı. Gruptan çıkma iddiasını sürdürmek için galibiyete ihtiyacı olan iki takımda, sahaya 3 puan parolasıyla çıkıyor. İki takımda ilk hafta performanslarını sürdürecek ve karşılaşmada skor üretmeyi başaracaktır.

Hollanda – Fransa: 2.5 ÜST, 1.76 (iddaa) – 50.00 (Bets10); EURO 2024 öncesinde sergilediği güçlü performansla dikkat çeken Hollanda, D Grubu’na galibiyetle başladı. Açılış haftasında Polonya karşısına çıkan ve henüz 13. dakikada 1-0 geriye düşen Hollanda, maça iyi bir başlangıç yapamadı. Yenilen golün ardından oyuna hakimiyetini koyan Ronald Koeman ve öğrencileri, ilk yarıda Gakpo’nun golüyle skora dengeyi getirirken, ikinci yarıda ise oyna sonradan giren Wout Weghorst’un golüyle galibiyete uzandı. İlk maçta zor anlar yaşayan Hollanda, Polonya’dan istediğini aldı. Fransa ile liderlik mücadelesi vermesini beklediğimiz Portakallar, bu hafta gruba galibiyetle başlayan bir diğer takım olan Fransa ile karşı karşıya gelecek. Liderlik için kader maçına çıkacak olan Hollanda, elemelerde liderliği kaptırdı ve hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup olduğu Fransa’ya karşı galibiyet arayacak. Hollanda hem elemelerde hem de hazırlık maçlarında son derece iyi hücum performansları sergiledi. 2018 Dünya Kupası’nın sahibi Fransa, 2022’de ise Dünya Kupası’nda şampiyonluğu Arjantin’e kaptırdı ve finali penaltılarla kaybetti. Son yılların en formda ve güçlü takımları arasında yer alan Fransa, EURO 2024 yolunda ise namağlup bir performansla liderlik ipini göğüsledi. Elemelerin ardından Avrupa Şampiyonası’nda şampiyonluğun İngiltere ile birlikte en güçlü adayı olarak gösterilen Fransa, ilk hafta Avusturya karşısında sahadan 3 puanla ayrılmayı başarmasına karşın, favori olarak açılış yaptığı maçta beklediğimiz oyun etkisin gösteremedi. Yıldızlarından bir türlü yararlanamayan ekipte, galibiyet golünü Avusturya savunmasında Wöber’den geldi. Gol kilidini açmakta zorlanan Fransa’da, Mbappe’nin sakatlığı moralleri bozdu. Yıldız golcünün son haftaya yetişmesi bekleniyor. Kendisi gibi açılışı galibiyetle yapan Hollanda karşısında galibiyet arayacak olan Horozlar, elemelerde hem Hollanda’ya karşı maçlarını kazandı hem de liderlik koltuğunu rakibine bırakmadı. Fransa bu kez oyun etkisini göstererek galip gelmek istiyor. Hollanda ve Fransa gruba galibiyetle başladı. İki takımda liderlik adına ilk haftadan istediğini aldı. Elemelerde mücadele eden tarafların mücadelesinde, kazanan hep Fransa oldu. Maçlarda ise 2.5 gol barajı aşıldı. Hücum hattında sergilediği müthiş performanslarla dikkat çeken Hollanda ve Fransa’nın karşı karşıya geleceği mücadelede, bir kez daha 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Slovakya – Ukrayna: KGVAR, 1.68 (iddaa) – 50.00 (Bets10); EURO 2024 E Grubu ilk hafta maçında Belçika ile Slovakya kozlarını paylaştı. Avrupa Şampiyonası’nda ilk haftanın en sürpriz galibiyetini alan taraf Slovakya oldu. Kağıt üzerinden zayıf halkalar arasında gösterilen Francesco Calzona ve öğrencileri, grupta liderliğin favorisi olarak gösterilen Belçika karşısında Ivan Schranz’ın tek golüyle galip gelmeyi başarırken, savunmada harika bir performans sergiledi. Gruptan çıkmak adına iddialı bir konuma gelen Slovakya, bu hafta ise Ukrayna karşısında galibiyet arayacak. Rakip ilk haftadan puan çıkaramadı ve Romanya karşısında mağlup oldu. Rakibinden çok daha iyi bir başlangıca imza atan Slovakya, bu hafta kazanması halinde Son 16 yolunda dev bir adım atacak. Calzona ve öğrencileri elemelerden itibaren Avrupa Şampiyonası’nda sürpriz sonuçlar almaya devam ediyor. EURO 2024 E Grubu’nun ilk haftasında Romanya karşısında izlediğimiz Ukrayna, favori olarak sahaya çıktı. Sergiy Rebrov ve öğrencileri, 90 dakika bittiğinde adeta hezimete uğradı. Maç boyunca rakip kalede etkili olmakta zorlanan Ukrayna, kalesinde ise 3 gole engel olamadı. İlk hafta konuk ekip adına tam anlamıyla kabusa dönüştü. Gruptan çıkma şansını Romanya mağlubiyetiyle birlikte zora sokan Ukrayna, bu hafta ise gruba sürpriz bir galibiyetle başlayan Slovakya karşısında galibiyet arayacak. EURO 2024’ün en etkisiz başlangıçlarından birini yapan Ukrayna, gruptan çıkma umutlarını son maça taşımak için kazanmak zorunda. Zorlu bir yoldan EURO 2024’e katılmayı başaran Ukrayna cephesinde, savaşın etkileri devam ediyor. Play Off eşleşmelerinden zaferle çıkan ekip, aynı etkiyi EURO 2024’ün ilk haftasında göstermekten çok uzakta kaldı. EURO 2024 D Grubu’nda ilk hafta sürpriz sonuçlara sahne oldu. Belçika’yı mağlup ederek ilk haftaya damga vuran takım Slovakya oldu. Ukrayna ise ilk maç performansıyla sınıfta kaldı ve ağır bir mağlubiyet aldı. Son haftaya galibiyetle girmek isteyen iki takım karşı karşıya geliyor. 3 puana ihtiyacı olan Slovakya ve Ukrayna’nın, bitiş düdüğüyle birlikte karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.58

Bets10 Bahis Oranı: 125.000