UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Belçika Romanya İddaa Tahmini 22.06.2024

EURO 2024 E Grubu 2. Maçlar heyecanı devam ediyor. Belçika ile Romanya’nın karşı karşıya geleceği mücadele saat 22.00’de start alacak ve TRT 1 kanalından izlenebilecek.

BelçikaRomanya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Belçika kazanır 1.47, beraberlik 4.55, Romanya kazanır ise 7.40 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde 2.5 ÜST tercihinin 50.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Belçika Beklentileri Karşılayamadı 

Belçika’da moraller bozuk. EURO 2024 grubunun ilk maçında Slovakya ile karşılaşan Belçika mücadeleyi 1-0 kaybetti. Rahat bir galibiyet almaları beklenen maçtan puan çıkartamayan Belçika grubun 2. Maçında ise lider Romanya ile karşılaşacak. Özellikle ilk maçta Slovakya karşısında golcü Romelu Lukaku’nun kaçırdığı fırsatlar eleştiri konusu olmuştu. Öte yandan Lukaku’nun attığı 2 gol de VAR kararı ile iptal edildi. Belçika’yı Romanya karşısında zor bir 90 dakika daha bekliyor. Maç öncesinde Belçika’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Romanya’dan Net Galibiyet 

Romanya EURO 2024’e galibiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Grubun ilk maçında Ukrayna ile karşı karşıya gelen Romanya rakibini 3-0 ile geçti. Maçın favorisinin Ukrayna olduğu karşılaşmadan net bir galibiyet çıkartan Edward Iordanescu’nun ekibinde moraller yerinde. Kalan 2 maçta Romanya’nın alacağı 1 puan bile gruptan çıkmalarına yetebilecek gibi duruyor. Tabi diğer maçların sonuçları da oldukça önemli. Ukrayna karşısında net bir galibiyet alarak 3 puanı kapan Romanya ilk maçlar sonunda grupta liderliğe de yükselmiş oldu. Grubun 2. Maçında ise Belçika karşısında sürpriz arayacaklar. Karşılaşma öncesinde Romanya’da önemli bir eksik yok. 

Belçika – Romanya Maç Bilgileri

Belçika – Romanya Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.00’de start alacak ve TRT 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rheinenergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Belçika'nın ilk 11’i Belli mi?

Belçika’nın muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Wout Faes, Thomas Meunier, Timothy Castagne, Axel Witsel, Kevin De Bruyne, Orel Mangala, Amadou Onana, Leandro Trossard, Romelu Lukaku, Jeremy Doku

Romanya’nın ilk 11’i Belli mi?

Romanya’nın muhtemel kadrosu: Horatiu Moldovan, Andrei Ratiu, Radu Dragusin, Nicuşor Bancu, Andrei Burca, Marius Marin, Alexandru Cicaldau, Nicolae Stanciu, Razvan Marin, Denis Alibec, Denis Gragus

İddaa Tahmini

Belçika EURO 2024 grubunun ilk maçında beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Slovakya karşısında kazanmaları beklenen maçta rakibine 1-0 kaybettiler. Grubun 2. Maçında ise lider Romanya ile karşılaşacak olan Belçika’nın galibiyetten başka düşüncesi yok. Romanya ise ilk maçta karşı karşıya geldiği Ukrayna’yı rahat geçti. Mücadeleyi 3-0 kazanan Romanya ilk maçlar sonunda liderliğe yükseldi. Taraf bahsinde Belçika favori ama Romanya sürprize açık bir takım. Gollü bir maç beklentim var. 90 dakika sonunda en az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.63

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…