UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Slovenya Sırbistan İddaa Tahmini 20.06.2024

EURO 2024 C Grubu 2. Maçında, Slovenya ile Sırbistan kozlarını paylaşacak. Zorlu karşılama saat 16.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından yayınlanacak.

SlovenyaSırbistan arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Slovenya kazanır 4.75, beraberlik 3.45, Sırbistan kazanır ise 1.88 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın MS 2 tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Slovenya Direnç Gösterdi 

Slovenya EURO 2024’de grubun ilk maçında karşı karşıya geldiği Danimarka’dan puan almayı başardı. İlk yarıda Eriksen’in golüyle 1-0 geriye düşen Slovenya, ikinci yarıda daha baskılı oynayan taraftı ve Erik Janza’nın attığı golle mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Kadrolarında Benjamin Sesko ve Andraz Sporar gibi güçlü 2 forvete sahipler. Slovenya kağıt üzerinde grubun zayıf halkası olarak gösteriliyor ama Danimarka karşısında kaybetmemeleri grupta söz sahibi olabileceklerinin net bir göstergesi. Grubun ikinci maçında Sırbistan ile karşılaşacak olan Slovenya’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Sırbistan Son Sırada 

Sırbistan adına EURO 2024 macerası mağlubiyet ile başladı. Grubun ilk maçında karşı karşıya geldikleri İngiltere’ye 1-0 kaybettiler. İngiltere karşısında kolay kolay teslim olmayan bir görüntü de çizen Sırbistan grubun 2. Maçında ise Slovenya ile karşı karşıya gelecek. Slovenya kağıt üzerinde grubun zayıf halkası olarak gösteriliyor ve Sırbistan’da maçın favorisi ancak kolay bir maç olmayacağını belirtelim. Slovenya ilk maçta Danimarka’dan puan almayı başarmıştı. Sırbistan ilk maçlar sonunda grupta puansız olan tek takım ve son sırada. Slovenya karşısında kazanmaları halinde son maçta Danimarka ile büyük ihtimalle 2.’ilk maçına çıkacaklar. Kaybetmeleri halinde ise Sırbistan’ın gruptan çıkma şansı iyice azalabilir.

Slovenya – Sırbistan Maç Bilgileri

Slovenya – Sırbistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Slovenya’nın ilk 11’i Belli mi?

Slovenya’nın muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Zan Karnicnik, Erik Janza, David Brekalo, Jaka Bijol, Tomi Horvat, Gnezda Cerin, Andraz Sporar, Timi Elsnik, Benjamin Sesko, Jan Mlakar

Sırbistan’ın ilk 11’i Belli mi?

Sırbistan’ın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Strahinja Pavlovic, Nemanja Stojic, Nikola Milenkovic, Filip Mladenovic, Andrija Zivkovic, Ivan Ilic, Sergej Milinkovic-Savic, Dusan Tadic, Dusan Vlahovic, Aleksandar Mitrovic

İddaa Tahmini

Slovenya grupta oynadığı ilk maçta Danimarka ile yenişemedi. 1-0 geriye düştükleri karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Grubun 2. Maçında ise Sırbistan ile karşılaşacak olan Slovenya’da hedef galibiyet. Sırbistan grubun ilk maçında İngiltere ile karşılaştı ve rakibine 1-0 kaybetti. Oyun anlamında İngiltere’yi zorladılar ama puan almayı başaramadılar. Mağlubiyete rağmen Sırbistan’ın performansını beğendim. Bugün Slovenya karşısında kazanacak güçteler. Tadic ilk 11’de başlarsa, Sırbistan galibiyete uzanmaya daha yakın olacaktır. Sırbistan’ı 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.60

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Slovenya son dakikada yediği golle galibiyeti kaçırdı. Sırbistan ile 1-1 berabere kaldılar.