UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İspanya İtalya İddaa Tahmini 20.06.2024

EURO 2024 B Grubu 2. Maçında lider İspanya, İtalya ile kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve TRT 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

İspanya ile İtalya zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak İspanya galibiyetinin 2.15, beraberlik tercihinin 3.35, İtalya galibiyetinin ise 3.70 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde KGVAR tercihinin 50.00 orana yükseldiğini belirtelim.

İspanya 3 Golle Kazandı 

İspanya EURO 2024’e galibiyet ile başlayan takımlardan biriydidi. Grubun ilk maçında karşı karşıya geldikleri Hırvatistan’ı 3-0 mağlup etmeyi başardılar. İlk yarıda bulduğu gollerle sonuca giden İspanya’da moraller yerinde. Hırvatistan karşısında İspanya’ya galibiyeti getiren goller Alvaro Morata, Fabian Ruiz ve Dani Carvajal’den geldi. Grubun ikinci maçında ise İtalya ile karşılaşacak olan Luis de la Fuente’nin ekibi maçın favorisi olarak gösteriliyor. İspanya bugün kazanırsa, gruptan çıkmayı da garantileyecek. Karşılaşma öncesinde İspanya’da önemli bir eksik yok. 

İtalya 3 Puanla Başladı 

İtalya EURO 2024’ün ilk maçında karşı karşıya geldiği Arnavutluk karşısında 3 puan almayı başardı. Maçın ilk dakikasında 1-0 geriye düşen Luciano Spaletti’nin ekibi ilk 15 dakikada bulduğu arka arkaya gollerle maçı çevirdi ve karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. EURO 2024’e 3 puan ile başlayan İtalya’da moraller yerinde. Bugün ise lider İspanya ile karşılaşacaklar. İtalya adına zor bir 90 dakika olacak ama İspanya karşısında kazanmaları halinde gruptan çıkmayı garantileyecekler. Karşılaşma öncesinde İtalya’da önemli bir eksik yok. 

İspanya – İtalya Maç Bilgileri

İspanya – İtalya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AufSchalke Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Robin De Normand, Inigo Martinez, Luis Gaya, Dani Carvajal, Fabian Ruiz, Gavi, Alvora Morata, Nico Williams, Ferran Torres

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Federico Dimarco, Alessandro Buongiorno, Francesco Acerbi, Jorginho, Federico Chiesa, Davide Frattesi, Nicolo Barella, Nicolo Zaniolo, Giacomo Raspadori

İddaa Tahmini

İspanya ilk maçta karşı karşıya geldiği Hırvatistan karşısında net bir galibiyet aldı. Mücadeleyi 3-0 ile geçen İspanyollar EURO 2024 macerasına galibiyet ile başlamış oldu. Grubun 2. Maçında ise İtalya ile karşılaşacaklar. İtalya ise grubun ilk maçında Arnavutluk karşısında zorlandı ama kazanmayı bildi. 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. B Grubunda bir nevi liderlik maçı diyebiliriz. Kazanan takım büyük ihtimalle grubu lider tamamlayacak. Birbirine denk iki takımın mücadelesinde gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İspanya tek golle kazandı. İtalya’yı 1-0 mağlup ettiler ve grupta 2’de 2 yaparak son 16 turunu garantilediler.