sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 20.06.2024

20 Haziran Perşembe akşamı EURO 2024 kapsamında sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak düzenledik. Avrupa Şampiyonası’nda kazanmanızı dileriz.

Danimarka – İngiltere: KGVAR, 1.90 (iddaa) – 50.00 (Bets10) ; EURO 2024 C Grubu’nda mücadele veren Danimarka, açılışı Slovenya karşısında 1 puanla yaptı. Karşılaşmanın 17. dakikasında Eriksen’in golüyle öne geçen Danimarka, ikinci yarıda Slovenya’ya karşı koyamadı ve mücadele 1-1 sona erdi. Kasper Hjulmand ve öğrencileri maç boyunca daha iyi bir futbol ortaya koymasına karşın, beraberlikten kurtulamadı. Elemelerde liderlik mücadelesi verdikleri ve liderlik koltuğunu ellerinden aldıkları Slovenya karşısında 1 puanla sahadan ayrılan Danimarka, bu hafta İngiltere karşısında galibiyet arayacak. Lider olarak Avrupa Şampiyonası’na gelen Danimarka, en büyük favorilerden İngiltere karşısında sürpriz arayacak. Son hafta Sırbistan karşısında izleyeceğimiz Danimarka, gruptan çıkma iddiasını sürdürmek için bu hafta gruba galibiyetle başlayan İngiltere karşısında en az 1 puanı hedefliyor. EURO 2024 Elemeleri C Grubu’ndan namağlup lider gelmeyi başaran İngiltere, kadro kalitesi ve elemeler boyunca sergilediği futbolla, EURO 2024’ün en büyük favorileri arasına girdi. Avrupa Şampiyonası’na geçen hafta Danimarka karşısında merhaba diyen Gareth Southgate ve öğrencileri, ilk yarı boyunca rakibine oyun üstünlüğünü kabul ettirmeyi başardı ve devre arasına Jude Bellingham’ın golüyle 1-0 önde girmeyi başardı. İkinci yarıda ise özellikle son 10 dakikada İngiltere savunması zor anlar yaşadı. Favori olarak başladığı turnuvada ilk 90 dakika beklenilen etkiyi göstermeyi başaramasalar da, 90 dakikadan istediklerini aldıklarını söyleyelim. Grupta diğer maç beraberlikle sona ererken, İngiltere liderlik koltuğuna oturdu. Bu hafta Danimarka karşısında izleyeceğimiz İngiltere, elemelerde gösterdiği etkiye geri dönmek istiyor. İlk hafta iyi bir hücum hattına sahip olan Sırbistan karşısına çıkan İngiltere, bu kez savunma etkisiyle dikkat çeken Danimarka karşısında galibiyet arayacak. EURO 2024 C Grubu’nda açılışı 1 puanla yapan Danimarka ile galibiyetle başlayan İngiltere karşı karşıya geliyor. İki takımda rakip fileleri ilk maçtan havalandırmayı başardı. Son haftaya avantajlı girmek isteyen Danimarka ve İngiltere, Avrupa Şampiyonası’nda hücum etkisin sürdürmeye devam edecek ve tekrar rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır. İki takımda ilk hafta hücum hattında etkili oldu.

İspanya – İtalya: KGVAR, 1.71 (iddaa) – 50.00 (Bets10) ; Matadorlar, EURO 2024’ün ilk haftasına damga vuran takımlardan birisi oldu. EURO 2024 B Grubu’nun ilk haftasında Hırvatistan ile karşı karşıya gelen İspanya, zorlanması beklenilen maçta, Hırvatistan engelini 3-0’lık galibiyetle geçti. Tecrübeli yıldızları kadrosunda bulunduran rakibine karşı, genç yıldızların ağırlıklı olduğu bir kadroyla çıkan İspanya, müthiş bir başlangıç yaptı. Morata, Ruiz ve Carvajal’in golleriyle galip gelmeyi başaran İspanya cephesinde, Lamine Yamal ise oyundaki etkisiyle ilk 90 dakikaya damga vurdu. Hem sergilediği futbol hem de aldığı galibiyetle Luis de la Fuente’nin öğrencileri favorilerinden birisi olduğunu gösterdi. İtalya ile zirve mücadelesi vermesi beklenilen İspanya, kendisi gibi gruba galibiyetle başlayan Gök Mavililer karşısına çıkıyor. En önemli test maçlarından birine çıkacak olan İspanya, kaybetmeyerek gruptan lider çıkmayı hedefliyor. EURO 2024’e galibiyetle başlangıç yapan takımlardan bir diğeri ise İtalya oldu. Zor bir grupta yer alan Luciano Spalletti’nin öğrencileri, ilk haftada karşı karşıya geldiği Arnavutluk karşısında sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. İtalya adına ilk hafta kabusun rüyaya dönüştüğünü söyleyelim. Henüz 28. saniyede 1-0 geriye düşen Gök Mavililer, turnuva tarihinin en erken golünü yedi. 1-0 geriye düştükten sonra oyuna tamamen hakim olan İtalya, tam 747 başarılı pas yaptı ve maçın çok büyük bir bölümünü rakip yarı sahada oynadı. Pas oyunun çok iyi oynadığını gördüğümüz Spalletti ve öğrencileri, ilk maçı Alessandro Bastoni ve Nicolo Barella’nın golleriyle kazandı. Bu hafta İspanya karşısında izleyeceğimiz İtalya, kader maçlarından birine çıkıyor. İki takımda turnuvaya 3 puanla başlarken, liderlik için 3 puana ihtiyaçları var. Zirveyi kaçırmak istemeyen Gök Mavililer, galibiyetlerine İspanya karşısında devam etmek istiyor. İspanya ilk haftaya aldığı rahat galibiyet ve sergilediği harika futbolla damga vurdu. İtalya ise ilk maçta oyunun hakimiyetini tamamen elinde tutmayı başarırken, skor tabelasında istediği etkiyi göstermeyi başaramamasına rağmen, 3 puanı cebine koydu. Gözünü liderlik koltuğuna diken iki takımında, oyun ve skor etkisinin devam edeceğini düşünüyoruz. Zorlu mücadelede karşılıklı goller atılacaktır.

Slovenya – Sırbistan: MS 2, 1.63 (iddaa) – 50.00 (Bets10) ; EURO 2024 C Grubu’nda mücadele veren Slovenya, grubun açılış haftasında Danimarka ile 1-1 berabere kaldı. Avrupa Şampiyonası’na iyi sayılabilecek bir başlangıç yapan Matjaz Kek ve öğrencileri, 1-0 geriye düştüğü mücadelede skora dengeyi getirmeyi başardı. Elemelerde liderliği Danimarka’ya kaptıran ve rakibinden 2 maçtan 1 puan alabilen Slovenya, grubun zayıf halkası olarak gösterilmesine karşın, açılışı 1 puanla yaptır. İlk yarıda oyunun hakimiyetini Danimarka’ya teslim eden Slovenya, ikinci yarıda ise hem oyuna hem de skora ortak olmayı başardı. 1 puanı getiren gol 77. dakikada Erik Janza’dan geldi. Bu hafta gruba mağlubiyetle başlayan Sırbistan karşısında galibiyet arayacaklar. Son hafta favori İngiltere karşısına çıkacak olan Slovenya, 4 puanı cebine koyarak son haftaya girmek istiyor. İşini mucizeye bırakmak istemeyen Kek ve öğrencilerinin, Sırbistan karşısında 3 puana ihtiyacı var. EURO 2024’ün açılış haftasında turnuvanın favorilerinden İngiltere ile karşılaşan Sırbistan, özellikle ikinci yarıda sergilediği performansla öne çıktı. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Dragan Stojkovic’in takımı, ikinci yarının başında yaptığı üç oyuncu değişikliği ile oyunu dengeledi. Dusan Tadic’in oyuna girmesiyle hücumda daha etkili hale gelen Sırbistan, skoru 1-0’da tutmaya devam ederken, son dakikalarda bulduğu fırsatlardan yararlanamadı. Dusan Vlahovic, Aleksandar Mitrovic ve Filip Kostic ilk maçta etkili olamadı ve Sırbistan’ı mağlubiyetten kurtaramadı. Gruba mağlubiyetle başlayan Sırbistan, ilk 90 dakikada sergilenen futbolla gruptan çıkma umutlarını korudu. Slovenya karşısında galibiyete ihtiyaçlarının olduğunu söyleyelim. 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak olan Sırbistan, gruba 1 puanla başlayan rakibi karşısında galibiyete daha yakın taraf. Rakip 1 puanla Avrupa Şampiyonası’na başlamasına rağmen, Sırbistan favori İngiltere’ye karşı ilk maçta daha iyi bir futbol sergiledi. Sırbistan ilk maçtan istediğini alamasa da, İngiltere’ye karşı özellikle ikinci yarıda sergilenen futbol, Sırbistan’ın grupta iddiasını ispatlar nitelikteydi. İlk maçtan istediğini alamayan Dragan Stojkovic ve öğrencilerinin, Slovenya karşısında galibiyete ihtiyacı var. Sırbistan bu hafta sahadan istediğini alacak ve Slovenya engelini 3 puanla geçmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.29

Bets10 Bahis Oranı: 125.000