UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Danimarka İngiltere İddaa Tahmini 20.06.2024

EURO 2024 C Grubu 2. Maçında Danimarka, lider İngiltere karşısında sürpriz peşinde. Zorlu karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından takip edilebilecek.

Danimarka ve İngiltere arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Danimarka kazanır 5.70, beraberlik 3.70, İngiltere kazanır ise 1.70 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. KGVAR tercihine 50.00 orandan bahis yapabilirsiniz.    

Danimarka Üstünlüğünü Koruyamadı 

Danimarka EURO 2024’ün ilk maçında kazanması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Slovenya karşısında Christian Eriksen’in golüyle 1-0 öne geçen Danimarka ikinci yarıda skor üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Grubun ikinci maçında ise İngiltere ile karşı karşıya gelecek olan Danimarka’yı zor bir 90 dakika daha bekliyor diyebiliriz. Bu maçtan puan çıkartamamaları halinde Danimarka’nın gruptan çıkma şansı iyice azalabilir. Tabi Sırbistan ve Slovenya’nın karşı karşıya geleceği mücadelenin de sonucu son derece önemli. İngiltere maçı öncesinde Danimarka’da önemli bir eksik yok. 

İngiltere’den 3 Puan 

İngiltere adına EURO 2024 macerası 3 puan ile başladı. Grubun ilk maçında Sırbistan ile karşı karşıya gelen Gareth Southgate’in öğrencileri karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılan taraf oldu. Jude Bellingham’ın attığı tek golle 3 puanı aldılar ve EURO 2024’e galibiyet ile başladılar. İlk maçlar sonunda grupta liderliğe yükselen İngiltere, hem turnuvanın hem de grubun favorisi olarak gösteriliyor. Grubun ikinci maçında ise Danimarka ile karşı karşıya gelecek olan İngiltere’den yine galibiyet bekleniyor. Danimarka karşısında da kazanmaları halinde İngiltere’nin gruptan çıkmayı garantileyeceğini belirtelim. Karşılaşma öncesinde İngiltere’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Danimarka – İngiltere Maç Bilgileri

Danimarka – İngiltere Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Frankfurt Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Danimarka'nın ilk 11’i Belli mi?

Danimarka’nın muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Joachim Andersen, Jannik Vestergaard, Andreas Christensen, Victor Kristansen, Andreas Skov Olsen, Mikkel Damsgaard, Morten Hjulmand, Pierre-Emile Höjbjerg, Rasmus Höjlund, Alexander Bah

İngiltere'nin ilk 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Kyle Walker, Kieran Trippier, John Stones, Marc Guehi, Declan Rice, Kobbie Mainoo, Philip Foden, Anthony Gordon, Cole Palmer, Harry Kane

İddaa Tahmini

Danimarka geçen hafta grubun ilk maçında karşı karşıya geldiği Slovenya ile yenişemedi. Öne geçtikleri maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Gruptan çıkma umutlarını son maça taşımak isteyen Danimarka lider İngiltere ile karşılaşacak. İngiltere ise grubun ilk maçında Sırbistan’ı tek golle 1-0 mağlup etti. Bellingham’ın golüyle kazanarak grupta liderliğe yükseldiler. Danimarka karşısında da maçın favorisiler ama Danimarka’nın ilk maçta hücumda önemli işler yaptığına şahit olduk. Bu sebeple gollere yöneleceğim. Hem Danimarka’dan hem de İngiltere’den gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İngiltere öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.