UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Slovenya Sırbistan Maç Tahmini 20.06.2024

İddaa fikstüründe 20 Haziran Perşembe akşamı yer alan EURO 2024 C Grubu mücadelesinde, Slovenya ile Sırbistan karşı karşıya geliyor. Mücadele Türkiye saati ile 16:00’da başlarken, TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Slovenya galibiyetine 4.55, beraberliğe 3.50, Sırbistan galibiyetine ise 1.88 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında ise Slovenya – Sırbistan mücadelesinde, Sırbistan Kazanır seçeneğini tercihe ederek, 50.00 oran kazanabilirsiniz.

Slovenya Galibiyet Peşinde

EURO 2024 C Grubu’nda mücadele veren Slovenya, grubun açılış haftasında Danimarka ile 1-1 berabere kaldı. Avrupa Şampiyonası’na iyi sayılabilecek bir başlangıç yapan Matjaz Kek ve öğrencileri, 1-0 geriye düştüğü mücadelede skora dengeyi getirmeyi başardı. Elemelerde liderliği Danimarka’ya kaptıran ve rakibinden 2 maçtan 1 puan alabilen Slovenya, grubun zayıf halkası olarak gösterilmesine karşın, açılışı 1 puanla yaptır. İlk yarıda oyunun hakimiyetini Danimarka’ya teslim eden Slovenya, ikinci yarıda ise hem oyuna hem de skora ortak olmayı başardı. 1 puanı getiren gol 77. dakikada Erik Janza’dan geldi. Bu hafta gruba mağlubiyetle başlayan Sırbistan karşısında galibiyet arayacaklar. Son hafta favori İngiltere karşısına çıkacak olan Slovenya, 4 puanı cebine koyarak son haftaya girmek istiyor. İşini mucizeye bırakmak istemeyen Kek ve öğrencilerinin, Sırbistan karşısında 3 puana ihtiyacı var.

Sırbistan’da Hedef 3 Puan

EURO 2024’ün açılış haftasında turnuvanın favorilerinden İngiltere ile karşılaşan Sırbistan, özellikle ikinci yarıda sergilediği performansla öne çıktı. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Dragan Stojkovic’in takımı, ikinci yarının başında yaptığı üç oyuncu değişikliği ile oyunu dengeledi. Dusan Tadic’in oyuna girmesiyle hücumda daha etkili hale gelen Sırbistan, skoru 1-0’da tutmaya devam ederken, son dakikalarda bulduğu fırsatlardan yararlanamadı. Dusan Vlahovic, Aleksandar Mitrovic ve Filip Kostic ilk maçta etkili olamadı ve Sırbistan’ı mağlubiyetten kurtaramadı. Gruba mağlubiyetle başlayan Sırbistan, ilk 90 dakikada sergilenen futbolla gruptan çıkma umutlarını korudu. Slovenya karşısında galibiyete ihtiyaçlarının olduğunu söyleyelim. 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak olan Sırbistan, gruba 1 puanla başlayan rakibi karşısında galibiyete daha yakın taraf. Rakip 1 puanla Avrupa Şampiyonası’na başlamasına rağmen, Sırbistan favori İngiltere’ye karşı ilk maçta daha iyi bir futbol sergiledi.

Slovenya – Sırbistan Maç Bilgileri

Slovenya – Sırbistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Slovenya’nın ilk 11’i Belli mi?

Slovenya’nın muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Zan Karnicnik, Erik Janza, David Brekalo, Jaka Bijol, Tomi Horvat, Gnezda Cerin, Andraz Sporar, Timi Elsnik, Benjamin Sesko, Jan Mlakar.

Sırbistan’ın ilk 11’i Belli mi?

Sırbistan’ın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Strahinja Pavlovic, Nemanja Stojic, Nikola Milenkovic, Filip Mladenovic, Andrija Zivkovic, Ivan Ilic, Sergej Milinkovic-Savic, Sasa Lukic, Dusan Vlahovic, Aleksandar Mitrovic.

İddaa Tahmini

Sırbistan ilk maçtan istediğini alamasa da, İngiltere’ye karşı özellikle ikinci yarıda sergilenen futbol, Sırbistan’ın grupta iddiasını ispatlar nitelikteydi. İlk maçtan istediğini alamayan Dragan Stojkovic ve öğrencilerinin, Slovenya karşısında galibiyete ihtiyacı var. Sırbistan bu hafta sahadan istediğini alacak ve Slovenya engelini 3 puanla geçmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.63

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere ev sahipliği yapan mücadelede, iki takımda birbirlerine üstünlük kuramadı. Slovenya ikinci yarının başında 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, bitime saniyeler kala Sırbistan cephesinde sahneye Luka Jovic çıktı ve attığı golle gruptan çıkma umutlarını son haftaya taşıdı. Sırbistan ilk 2 hatadan sadece 1 puan çıkarabildi ve etkisiz bir başlangıç yaptı.