UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İspanya İtalya Maç Tahmini 20.06.2024

İspanya ile İtalya, 20 Haziran Perşembe akşamı karşı karşıya geliyor. EURO 2024 B Grubu ikinci hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 22:00’de başlıyor. TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadeleye, AufSchalke Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, İspanya galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.35, İtalya galibiyetine ise 3.70 oran belirlemiş durumda. EURO 2024’e özel fırsatlar sunan Bets10, İspanya – İtalya maçında KGVAR seçeneğini tercih edenlere, 50.00 oran kazanma şansı sunuyor.

İspanya İlk Haftaya Damga Vurdu

Matadorlar, EURO 2024’ün ilk haftasına damga vuran takımlardan birisi oldu. EURO 2024 B Grubu’nun ilk haftasında Hırvatistan ile karşı karşıya gelen İspanya, zorlanması beklenilen maçta, Hırvatistan engelini 3-0’lık galibiyetle geçti. Tecrübeli yıldızları kadrosunda bulunduran rakibine karşı, genç yıldızların ağırlıklı olduğu bir kadroyla çıkan İspanya, müthiş bir başlangıç yaptı. Morata, Ruiz ve Carvajal’in golleriyle galip gelmeyi başaran İspanya cephesinde, Lamine Yamal ise oyundaki etkisiyle ilk 90 dakikaya damga vurdu. Hem sergilediği futbol hem de aldığı galibiyetle Luis de la Fuente’nin öğrencileri favorilerinden birisi olduğunu gösterdi. İtalya ile zirve mücadelesi vermesi beklenilen İspanya, kendisi gibi gruba galibiyetle başlayan Gök Mavililer karşısına çıkıyor. En önemli test maçlarından birine çıkacak olan İspanya, kaybetmeyerek gruptan lider çıkmayı hedefliyor.

İtalya Çabuk Toparlandı

EURO 2024’e galibiyetle başlangıç yapan takımlardan bir diğeri ise İtalya oldu. Zor bir grupta yer alan Luciano Spalletti’nin öğrencileri, ilk haftada karşı karşıya geldiği Arnavutluk karşısında sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. İtalya adına ilk hafta kabusun rüyaya dönüştüğünü söyleyelim. Henüz 28. saniyede 1-0 geriye düşen Gök Mavililer, turnuva tarihinin en erken golünü yedi. 1-0 geriye düştükten sonra oyuna tamamen hakim olan İtalya, tam 747 başarılı pas yaptı ve maçın çok büyük bir bölümünü rakip yarı sahada oynadı. Pas oyunun çok iyi oynadığını gördüğümüz Spalletti ve öğrencileri, ilk maçı Alessandro Bastoni ve Nicolo Barella’nın golleriyle kazandı. Bu hafta İspanya karşısında izleyeceğimiz İtalya, kader maçlarından birine çıkıyor. İki takımda turnuvaya 3 puanla başlarken, liderlik için 3 puana ihtiyaçları var. Zirveyi kaçırmak istemeyen Gök Mavililer, galibiyetlerine İspanya karşısında devam etmek istiyor.

İspanya – İtalya Maç Bilgileri

İspanya – İtalya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AufSchalke Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Robin De Normand, Inigo Martinez, Luis Gaya, Dani Carvajal, Fabian Ruiz, Gavi, Alvora Morata, Nico Williams, Ferran Torres.

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Federico Dimarco, Alessandro Buongiorno, Francesco Acerbi, Jorginho, Federico Chiesa, Davide Frattesi, Nicolo Barella, Nicolo Zaniolo, Giacomo Raspadori.

İddaa Tahmini

İspanya ilk haftaya aldığı rahat galibiyet ve sergilediği harika futbolla damga vurdu. İtalya ise ilk maçta oyunun hakimiyetini tamamen elinde tutmayı başarırken, skor tabelasında istediği etkiyi göstermeyi başaramamasına rağmen, 3 puanı cebine koydu. Gözünü liderlik koltuğuna diken iki takımında, oyun ve skor etkisinin devam edeceğini düşünüyoruz. Zorlu mücadelede karşılıklı goller atılacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İspanya gol yemeden kazanmaya devam ediyor. Ev sahibi İtalya karşısında müthiş bir oyun sergiledi. Maça kaçan goller damga vururken, İspanya ikinci yarıda Riccardo Calafiori’nin kendi kalesine attığı golle, 3 puanı cebine koydu ve son haftaya lider girmeyi başardı.