UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İskoçya İsviçre İddaa Tahmini 19.06.2024

EURO 2024 A Grubu 2. Maçında, İskoçya ile İsviçre karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 22.00’de TRT 1 kanalından takip edebilirsiniz.

İskoçya ile İsviçre takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak İskoçya galibiyetine 4.55, beraberlik tercihine 3.55, İsviçre galibiyetine ise 1.85 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın MS 2 tercihine 50.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

İskoçya Mağlubiyetle Başladı 

İskoçya’da moraller bozuk. Steve Clarke’ın öğrencileri grubun ilk maçında Almanya ile karşı karşıya geldi ve mücadeleden 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Almanya karşısında vasat bir performans gösteren İskoçya’nın haklı bir yenilgi yaşadığını da belirtelim. Pozisyon bulmakta bile zorlanan İskoçya grubun 2. Maçında ise İsviçre ile karşı karşıya gelecek. İlk maçını kazanan İsviçre karşısında İskoçya’nın işi son derece zor olacak. Karşılaşma öncesinde İskoçya’da Ryan Porteous’un kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. 

İsviçre Favori Taraf 

İsviçre EURO 2024’e iyi bir giriş yaptı. Murat Yakın’ın öğrencileri grubun ilk maçında karşı karşıya geldiği Macaristan’ı 3-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Macaristan karşısında net bir galibiyet alan İsviçre grubun 2. Maçında İskoçya ile kozlarını paylaşacak. Kaliteli bir kadroya sahip olan İsviçre, son dönemde kolay kolay turnuva kaçırmıyor. Bu tip maçlara oldukça alışık bir ülke olan İsviçre bugün kazanması halinde gruptan çıkmayı garantileyecek. Macaristan karşısında gösterdiği performans ile dikkat çeken İsviçre’nin İskoçya karşısında da maçın favorisi olduğunu belirtelim. 

İskoçya – İsviçre Maç Bilgileri

İskoçya – İsviçre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmayı TRT 1 kanlından saati 22.00’de canlı olarak izleyebilirsiniz.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadeleye Rheinenergiestadion ev sahipliği yapacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İskoçya’da Ryan Porteous’un kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. 

İskoçya’nın ilk 11’i Belli mi?

İskoçya’nın muhtemel kadrosu: Zander Clark, Andrew Robertson, Grant Hanley, Ryan Porteous, Ross McCrorie, John McGinn, Ryan Christie, Billy Gilmour, Lawrence Shankland, Kenny McLean, James Forrest

İsviçre’nin ilk 11’i Belli mi?

İsviçre’nin muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Silvan Widmer, Nico Elvedi, Manuel Akanji, Fabian Schar, Remo Freuler, Granit Xhaka, Steven Zuber, Xherdan Shaqiri, Kwadwo Duah, Dan Ndoye

İddaa Tahmini

İskoçya grubun ilk maçında karşı karşıya geldiği Almanya’dan puan almayı başaramdı. Karşılaşmayı 5-1 kaybeden İskoçya’da moraller bozuk. Grubun 2. Maçında ise Macaristan ile karşı karşıya gelecekler. İskoçya’nın kaybetmesi halinde gruptan çıkma şansı sona erebilir. İsviçre ise EURO 2024’e galibiyet ile başladı. İlk maçta Macaristan’ı 3-1 ile geçen Murat Yakın’ın ekibinde moraller yerinde. İsviçre maçın net favorisi. İskoçya karşısında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.66

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Mücadele 1-1 sona erdi.