UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Hırvatistan Arnavutluk İddaa Tahmini 19.06.2024

EURO 2024 B Grubu heyecanı sürüyor. Hırvatistan ile Arnavutkuk’un karşı karşıya geleceği zorlu mücadele saat 16.00’da start alacak ve TRT 1 kanalından ekranlara gelecek.

Hırvatistan ve Arnavutluk arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Hırvatistan kazanır 1.46, beraberlik 4.35, Arnavutluk kazanır ise 7.70 olarak açıklanmış. 2.5 ÜST tercihi, özel oran kampanyası ile 50.00’ye yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Hırvatistan Favori Taraf 

Hırvatistan adına EURO 2024 macerası pek iyi başlamadı. Grubun ilk maçında İspanya ile karşı karşıya gelen Zlatko Dalic’in ekibi mücadeleyi 3-0 kaybetti. İlk yarıda ve ikinci yarıda İspanya kalesinde önemli fırsatlar yakalayan Hırvatistan bu pozisyonları değerlendiremedi. Gruptan çıkma adına bugün Arnavutluk ile çok önemli bir maç oynayacaklar. Hırvatistan’ın kazanması halinde grubun son maçında İtalya ile adeta final maçı oynayacaklar diyebiliriz. Arnavutluk karşısında bugün maçın favorisi olarak gösterilen Hırvatistan’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Arnavutluk Sürpriz Peşinde 

Arnavutluk adına EURO 2024 mağlubiyet ile başladı. Sylvinho’nun öğrencileri grubun ilk maçında karşı karşıya geldiği İtalya’ya 2-1 mağlup oldu. Maçın başlarında Nedim Bajrami’nin attığı golle 1-0 öne geçen Arnavutluk’un üstünlüğü kısa sürdü. Arka arkaya yedikleri gollerle karşılaşmadan puansız ayrıldılar. Mağlubiyete rağmen Arnavutluk’un iyi bir performans gösterdiğini ve İtalya’yı zorladığını belirtelim. Grubun ikinci maçında ise Hırvatistan ile karşılaşacak olan Arnavutluk sürpriz arayacak. Karşılaşma öncesinde Arnavutluk’ta önemli bir eksik olmadığını belirtelim. 

Hırvatistan – Arnavutluk Maç Bilgileri

Hırvatistan – Arnavutluk Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkspark Hamburg Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hırvatistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Hırvatistan’ın muhtemel kadrosu: Dominik Livakovicü, Josip Stansıic, Josko Gravidol, Josip Sutalo, Borna Sosa, Lovro Majer, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Luka Ivanusec, Andrej Kramaric, Ante Budimir

Arnavutluk'un ilk 11'i Belli mi?

Arnavutluk’un muhtemel kadrosu: Thomas Strakosha, Ivan Balliu, Berat Djimsiti, Ardian Ismajli, Mario Mitaj, Keidi Bare, Jasir Asani, Nedim Bajrami, Myrto Uzuni, Kristjan Asllani, Mirlind Daka

İddaa Tahmini

Hırvatistan EURO 2024’ün ilk maçında beklentileri karşılayamadı. Grubun ilk maçında karşı karşıya geldikleri İspanya’ya 3-0 kaybettiler. EURO 2024’e puansız başlayan Hırvatistan bu hafta Arnavutluk ile karşılaşacak. Arnavutluk ise geçen hafta İtalya’ya dirememedi. 1-0 öne geçtikleri maçtan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Arnavutluk’un gruptan çıkma şansını oldukça düşük görüyorum. Hırvatistan bugün karşılaşacağı Arnavutluk karşısında maçın favorisi ama Arnavutluk kolay teslim olmayacak bir takım. İtalya karşısında bunu gösterdiler. Gollü bir maç beklentim var. 90 dakika sonunda en az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.75

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Arnavutluk son dakika golüyle 1 puanı kaptı. Hırvatistan ile 2-2 berabere kaldılar.