UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Danimarka İngiltere Maç Tahmini 20.06.2024

20 Haziran Perşembe akşamı Danimarka ile İngiltere karşı karşıya geliyor. EURO 2024 C Grubu kapsamında Türkiye saati ile 19:00’da başlayan mücadele, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleye Frankfurt Arena ev sahipliği yapıyor.

Bets10, Danimarka galibiyetine 5.75, beraberliğe 3.65, İngiltere galibiyetine ise 1.68 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından EURO 2024’e hazırlanan özel oran fırsatlarında ise Danimarka – İngiltere mücadelesinde KGVAR seçeneğini tercih edenlere, 50.00 oran kazanma şansı sunuyor.

Danimarka Beraberlikle Başladı

EURO 2024 C Grubu’nda mücadele veren Danimarka, açılışı Slovenya karşısında 1 puanla yaptı. Karşılaşmanın 17. dakikasında Eriksen’in golüyle öne geçen Danimarka, ikinci yarıda Slovenya’ya karşı koyamadı ve mücadele 1-1 sona erdi. Kasper Hjulmand ve öğrencileri maç boyunca daha iyi bir futbol ortaya koymasına karşın, beraberlikten kurtulamadı. Elemelerde liderlik mücadelesi verdikleri ve liderlik koltuğunu ellerinden aldıkları Slovenya karşısında 1 puanla sahadan ayrılan Danimarka, bu hafta İngiltere karşısında galibiyet arayacak. Lider olarak Avrupa Şampiyonası’na gelen Danimarka, en büyük favorilerden İngiltere karşısında sürpriz arayacak. Son hafta Sırbistan karşısında izleyeceğimiz Danimarka, gruptan çıkma iddiasını sürdürmek için bu hafta gruba galibiyetle başlayan İngiltere karşısında en az 1 puanı hedefliyor.

İngiltere Kazanarak Başladı

EURO 2024 Elemeleri C Grubu’ndan namağlup lider gelmeyi başaran İngiltere, kadro kalitesi ve elemeler boyunca sergilediği futbolla, EURO 2024’ün en büyük favorileri arasına girdi. Avrupa Şampiyonası’na geçen hafta Danimarka karşısında merhaba diyen Gareth Southgate ve öğrencileri, ilk yarı boyunca rakibine oyun üstünlüğünü kabul ettirmeyi başardı ve devre arasına Jude Bellingham’ın golüyle 1-0 önde girmeyi başardı. İkinci yarıda ise özellikle son 10 dakikada İngiltere savunması zor anlar yaşadı. Favori olarak başladığı turnuvada ilk 90 dakika beklenilen etkiyi göstermeyi başaramasalar da, 90 dakikadan istediklerini aldıklarını söyleyelim. Grupta diğer maç beraberlikle sona ererken, İngiltere liderlik koltuğuna oturdu. Bu hafta Danimarka karşısında izleyeceğimiz İngiltere, elemelerde gösterdiği etkiye geri dönmek istiyor. İlk hafta iyi bir hücum hattına sahip olan Sırbistan karşısına çıkan İngiltere, bu kez savunma etkisiyle dikkat çeken Danimarka karşısında galibiyet arayacak.

Danimarka – İngiltere Maç Bilgileri

Danimarka – İngiltere Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Frankfurt Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Danimarka'nın ilk 11’i Belli mi?

Danimarka’nın muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Joachim Andersen, Jannik Vestergaard, Andreas Christensen, Victor Kristansen, Andreas Skov Olsen, Mikkel Damsgaard, Morten Hjulmand, Pierre-Emile Höjbjerg, Rasmus Höjlund, Alexander Bah.

İngiltere'nin ilk 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Kyle Walker, Kieran Trippier, John Stones, Marc Guehi, Declan Rice, Kobbie Mainoo, Philip Foden, Anthony Gordon, Cole Palmer, Harry Kane.

İddaa Tahmini

EURO 2024 C Grubu’nda açılışı 1 puanla yapan Danimarka ile galibiyetle başlayan İngiltere karşı karşıya geliyor. İki takımda rakip fileleri ilk maçtan havalandırmayı başardı. Son haftaya avantajlı girmek isteyen Danimarka ve İngiltere, Avrupa Şampiyonası’nda hücum etkisin sürdürmeye devam edecek ve tekrar rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır. İki takımda ilk hafta hücum hattında etkili oldu.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Danimarka ve İngiltere beklediğimiz gibi 90 dakika sonunda skor üretmeyi başardı. İngiltere 18. dakikada Harry Kane ile öne geçerken, Danimarka ise Morten Hjulmand ile 34. dakikada skoru eşitledi. Mücadelede puanlar bölüşüldü. Kazananları tebrik ederiz.