Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

Ilves Tampere SJK Seinajoki Maç Tahmini 19.06.2024

Tammelan Pallokentta Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, Ilves Tampere ile SJK Seinajoki karşı karşıya geliyor. Mücadele 19 Haziran Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:00’de sahne alacak.

Betelli, Ilves Tapere galibiyetine 1.86, beraberliğe 3.90, SJK Seinajoki galibiyetine ise 3.65 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Ilves Tampere Galibiyet Peşinde

Finlandiya Veikkausliiga’da zirve takibine devam eden Ilves Tampere, bu hafta iç sahada en yakın rakibi SJK Seinajoki’yi konuk edecek. İki takımda liderin 4 puan gerisinde yoluna devam ediyor. İlk 12 haftayı 6 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle 21 puan toplamayı başaran Jarkko Wiss P ve öğrencileri, ilk 12 haftada istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koydu. İlk 3 haftanın tammaında puan kaybettikten sonra, 5 hafta boyunca Veikkausliiga’da üst üste galibiyet almayı başardılar. Galibiyet serisinin ardından yeniden 3 hafta boyunca maç kazanamayan Ilves Tampere, puan kayıplarına geçtiğimiz hafta Inter Turku karşısında dur demeyi başardı ve sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Zirve takibine devam etmek isteyen Ilves Tampere, bu hafta SJK karşısında galibiyet arayacak.

SJK Seinajoki Hücum Hattında Etkili

Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 12 haftayı 6 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan SJK Seinajoki, 21 puanla kendisine 5. sırada yer buldu. Jani Honkavaara ve öğrencileri, 12 haftada rakip filelere toplam 20 gol göndermeyi başarırken, 12 haftanın 10’unda skor üretmeyi başardı. Hücum hattında etkili olan konuk ekibin, lider ile arasında sadece 4 puan fark bulunuyor. Bu hafta deplasmanda en yakın rakipleri Ilves Tampere’ye konuk olacaklar. IFK Mariehamn ve HJK Helsinki karşısında 2 hafta boyunca alınan mağlubiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Ekenas IF engelini 3-1’lik galibiyetle geçmeyi başardılar. Jaime Moreno ve Kasper Paananen ikilisi hücum performanslarıyla öne çıkarken, konuk ekip bu hafta zirve yarışının içerisinde kalmak için galibiyet arayacak.

Ilves Tampere – SJK Seinajoki Maç Bilgileri

Ilves Tampere – SJK Seinajoki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tammelan Pallokentta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ilves Tampere’nin 11’i Belli mi?

Ilves Tampere’nin muhtemel kadrosu: Otso Virtanen, Ricardo Araujo, Juhani Pikkarainen, Tatu Miettunen, Aapo Maenpaa, Doni Arifi, Joona Veteli, Anton Popovitch, Santeri Haarala, Vincent Ulundu, Marius Söderbäck.

SJK Seinajoki’nin 11’i Belli mi?

SJK Seinajoki’nin muhtemel kadrosu: Roope Paunio, Kelvin Pires, Dario Naamo, Valentin Gasc, Pyry Hannola, Salim Giabo Yussif, Ville Tikkanen, Denis Cukici, Babacar Fati, Jaime Moreno, Kasper Paananen.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’da zirve takibine 4 puan geride devam eden Ilves Tampere ile SJK Seinajoki karşı karşıya geliyor. Geçen haftayı galibiyetle kapatan iki takımda, kazanmaya devam etmek istiyor. Zorlu mücadelede iki takımında hücum hattında etkili olacağını ve 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ilves Tampere ile SJK Seinajoki’nin gol düellosuna sahne olan mücadeleden, kazanan çıkmadı. İki takımda rakip fileleri 2’şer kez havalandırmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.