UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Almanya Macaristan Maç Tahmini 19.06.2024

EURO 2024 heyecanı 19 Haziran Çarşamba akşamı devam ediyor. A Grubu kapsamında ev sahibi Almanya ile Macaristan kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 19:00’da başlayan mücadele, TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Almanya galibiyetine 1.27, beraberliğe 6.00, Macaristan galibiyetine ise 12.00 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından takipçilerine sunulan özel oran fırsatlarında ise Almanya – Macaristan maçında KGVAR ve 2.5 Üst seçeneğini tercih edenler, 50.00 oran kazanma şansı yakalayacak.

Almanya’dan Gövde Gösterisi

EURO 2024’e ev sahipliği yapan Almanya, A Grubu’nun ilk haftasında İskoçya karşısına çıktı. 11 yıldır Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası’nda şampiyonluk yaşamayan Panzerler, yaptığı harika başlangıçla şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri benim demeyi başardı. İskoçya karşısında 5 gollük galibiyetle ihtişamlı bir başlangıca imza atan Nagelsmann’ın öğrencileri, turnuva öncesinde genç yıldızlarına güvenirken, gençler ilk 90 dakikaya tam anlamıyla damga vurdu. Florian Wirtz, Jamal Musiala, Kai Havertz, Niclas Füllkrug ve Emre Can birbirinden güzel gollere imza atarken, 90 dakika boyunca rakibine isabetli şuta şansı vermeyen Almanya, Rudiger’in kendi kalesine attığı golle farkın 4’e inmesine izin verdi. Savunma ve hücum performansıyla tam not alan Panzerler, bu hafta ise Macaristan karşısında galibiyet arayacak. Avrupa Şampiyonası tarihinde son yılların en baskın 90 dakikalık performanslardan birini sergileyen Almanya, ilk maçtan puan alamayan Macaristan karşısında etkisini sürdürmek istiyor.

Macaristan’dan Kötü Başlangıç

EURO 2024 Elemelerine damga vuran takımlar arasında yer alan Macaristan, rüya gibi bir performansla Avrupa Şampiyonası’na gelmeyi başarırken, EURO 2024 A Grubu’nun ilk haftasında mağlubiyetten kurtulamadı. Marco Rossi ve öğrencileri, İsviçre karşısında sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. 3‘lü savunma anlayışıyla izlediğimiz konuk ekip, 90 dakika boyunca savunmada zor anlar yaşadı. Henüz 12. dakikada 1-0 geriye düşen ve ilk yarıda hiçbir varlık gösteremeyen Macaristan, ikinci yarıda daha iyi bir oyun sergilemesine rağmen, puan için yeterli olamadı. Orban, Atilla Szalai ve Adam Lang turnuvaya son derece kötü bir başlangıç yaptı. Bu hafta ev sahibi Almanya karşısında izleyeceğimiz Macaristan’ın, puana ihtiyacı var. Konuk ekip ilk 90 dakikalık performansıyla güven vermekten çok uzakta.

Almanya – Macaristan Maç Bilgileri

Almanya – Macaristan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stuttgart Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Almanya'nın İlk 11'i Belli mi?

Almanya’nın muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Antonio Rüdiger, Maximilian Mittelstadt, Nico Schlotterbeck, Waldemar Anton, Joshua Kimmich, Pascal Gross, Florian Wirtz, Jamal Musiala, İlkay Gündoğan, Robert Andrich.

Macaristan’ın 11’i Belli mi?

Macaristan’ın muhtemel kadrosu: Peter Gulacsi, Adam Lang, Willi Orban, Loic Nego, Milos Kerkez, Marton Dardai, Adam Nagy, Dominik Szoboszlai, Andras Schafer, Roland Sallai, Barnabas Varga.

İddaa Tahmini

EURO 2024’e en iyi başlangıçlardan birini yapan Almanya, şampiyonluk yolunda yapabileceği en iyi başlangıçlardan birini yaptı. Macaristan ilk maçın ardından Almanya karşısında sahadan puan almak zorunda kaldı. İki takımında bu hafta hücum hattında etkili olacağını düşünüyoruz. Mücadelede karşılıklı gollerle 2.5 gol barajı aşılacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.95

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya galibiyetlerine Macaristan karşısında devam etti. 2’de 2 yapmayı başaran Panzerler, Macaristan karşısında Jamal Musiala ve İlkay Gundoğan’ın golleriyle galip geldi. Ev sahibi 90 dakika boyunca kalesinde gole izin vermedi.