Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

Inter Turku Ilves Tampere Maç Tahmini 12.06.2024

12 Haziran Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak olan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, Inter Turku ile Ilves Tampere karşı karşıya gelecek.

intobet, Inter Turku galibiyetine 3.20, beraberliğe 3.65, Ilves Tampere galibiyetine ise 2.06 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.63, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Inter Turku Toparlanmaya Başladı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Inter Turku, Finlandiya Veikkausliiga’da bu sezon ilk kez üst üste 2 galibiyet aldı. Sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yapan Inter Turku, ilk 4 haftayı 2 beraberlik, 1 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Sonraki 5 hafta boyunca üst üste mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Vesa Vasara ve öğrencileri, zayıf halkalar arasında yer aldı. Kötü gidişata iç sahada konuk ettiği Haka karşısında 3-1’lik galibiyetle son vermeyi başaran Inter Turku, geçtiğimiz hafta ise FC Lahti’ye karşı deplasmanda 2-0’lık skorla kazanmaya devam etti. 11 puanla 9. sıraya yükselen ve son 2 haftada 5 gole imza atan Inter Turku, bu hafta sezonun ilk yarısında mağlup olduğu Ilves Tampere’ye karşı galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Ilves Tampere Düşüşe Geçti

Ilves Tampere, Finlandiya Veikkausliiga’da 3 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Sezona Jarkko Wiss direktörlüğünde etkisiz bir başlangıç yaparak ilk 3 haftadan 1 puan çıkarabilen konuk ekip, ardından 5 hafta boyunca kazandı ve zirve yarışının içerisinde yer aldı. Kısa sürede toparlanarak yükselişe geçmeyi başaran Ives Tampere, son 3 haftadan ise sadece 2 puan çıkarabildi. HJK Helsinki beraberliğiyle galibiyet serisi sona ererken, KuPS Kuopio mağlubiyeti ve VPS beraberlikleriyle kayıplar devam etti. Son 2 haftada lider ve en yakın takipçisine karşı puan kayıpları yaşayan Ilves Tampere, bu hafta ise Inter Turku deplasmanında galibiyet arayacak. Rakibine karşı iç sahada 3-0’lık galibiyete imza atan konuk ekip, bu kez deplasmanda kazanarak puan kayıplarına son vermek istiyor.

Inter Turku – Ilves Tampere Maç Bilgileri

İnter Turku – Ilves Tampere Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Veritas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İnter Turku’nun 11’i Belli mi?

İnter Turku’nun muhtemel kadrosu: Eetu Huuhtanen, Jussi Niska, Juuso Hamalainen, Mikael Almen, Derik, Bismark Ampofo, Iiro Jarvinen, Kouame Botue, Matias Tamminen, Christian Legbo, A. Kouame.

Ilves Tampere’nin 11’i Belli mi?

Ilves Tampere’nin muhtemel kadrosu: Otso Virtanen, Ricardo Araujo, Juhani Pikkarainen, Tatu Miettunen, Aapo Maenpaa, Doni Arifi, Joona Veteli, Anton Popovitch, Santeri Haarala, Vincent Ulundu, Marius Söderbäck.

İddaa Tahmini

Ev sahibi Inter Turku hücum hattında etkili olmaya başladı ve son 2 haftada 5 gol buldu. Ilves Tampere ise Veikkausliiga’nın en golcü takımları arasında yer alıyor. İki takımında bu zorlu 90 dakikada, gollerine devam edeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Santeri Haarala ve Roope Riski ikilisinin golleri deplasmanda Ilves Tampere’ye galibiyeti getirdi. Konuk ekip 63. dakikadan itibaren 10 kişi kalan Inter Turku’ya gol şansı tanımadı.