UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Macaristan İsviçre İddaa Tahmini 15.06.2024

EURO 2024 A Grubu ilk maçlar heyecanı sürüyor. Macaristan ile İsviçre’nin karşı karşıya geleceği zorlu karşılaşma saat 16.00’da start alacak ve TRT 1 kanalından ekranlara gelecek.

Macaristan ve İsviçre arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Macaristan kazanır 3.60, beraberlik 3.35, İsviçre kazanır ise 2.18 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın KGVAR oranının 50.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Macaristan Dikkat Çekti

Macaristan EURO 2024 Eleme grubunu namağlup lider olarak bitirdi. Marco Rossi’nin öğrencileri grupta oynadığı 8 maç sonunda 18 puan topladı ve Sırbistan’ın 4 puan önünde EURO 2024 biletini almayı başardılar. Turnuva öncesinde 2 hazırlık maçı oynayan Macaristan’ın İrlanda Cumhuriyeti’ne 2-1 mağlup olduğunu, İsrail’i ise 3-0 ile geçtiğini belirtelim. EURO 2024’de A Grubunda yer alacak olan Macaristan grubun ilk maçında İsviçre ile karşılaşacak. Gruptaki diğer rakipler ise Almanya ve İskoçya.

İsviçre Favori Taraf

İsviçre EURO 2024 Grubunu Romanya’nın ardından 2. sırada tamamlamıştı. Grupta tek yenilgileri var ve bu yenilgiyi de Romanya karşısında aldılar. İyi bir performans gösteren İsviçre, EURO 2024 bileti aylmayı hak etti. Turnuva öncesinde 2 hazırlık maçı oynayan Murat Yakın’ın ekibi Estonya’yı 4-0 ile geçerken, Avusturya ile de 1-1 berabere kaldı. EURO 2024’de A Grubunda mücadele edecek olan İsviçre grubun ilk maçında Macaristan ile karşılaşacak. Maçın favorisi olarak gösterilen İsviçre’de eksik bulunmuyor.

Macaristan – İsviçre Maç Bilgileri

Macaristan – İsviçre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından ekranlara gelecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Cologne Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Macaristan’ın ilk 11’i Belli mi?

Macaristan’ın muhtemel kadrosu: Denes Dibusz, Adam Lang, Attila Szalai,Botond Balogh, Callm Styles, Zsolt Nagy, Bendeguz Bolla, Adam Nagy, Daniel Gazdag, Dominik Szoboszlai, Martin Adam

İsviçre 11’i Belli mi?

İsviçre’nin muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Silvan Widmer, Nico Elvedi, Manuel Akanji, Fabian Schar, Remo Freuler, Granit Xhaka, Steven Zuber, Xherdan Shaqiri, Kwadwo Duah, Dan Ndoye

İddaa Tahmini

Macaristan adına kolay bir grup olmadığı aşikar. A Grubunda mücadele edecek olan Macaristan Almanya, İskoçya ve İsviçre ile aynı grupta yer alacak. İlk sınavını ise İsviçre karşısında verecekler. İsviçre ise grubun ilk maçında Macaristan ile karşılaşacak. Grupta İspanya’nın ardından 2. Sıra için favori olarak gösterilen takım İsviçre ama A Grubu sürprize son derece açık bir grup diyebiliriz. Bu sebeple beklenmedik sonuçlar ortaya çıkabilir. İlk maçlarda gollere yönelme taraftarıyım. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 50.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: İsviçre rahat bir galibiyet aldı. Macaristan’ı 3-1 mağlup ederek EURO 2024’e galibiyet ile giriş yaptılar.