sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 08.06.2024

8 Haziran Cumartesi akşamı sahne alacak olan Finlandiya Veikkausliiga ve hazırlık maçlarını, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Portekiz – Hırvatistan: KGVAR, 1.72 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; EURO 2024’ün başlamasına sayılı günler kala, Portekiz eleme performansıyla dikkat çekiyor. Roberto Martinez ve öğrencileri, elemelerde 10 maçının tamamını kazanırken, liderlik ipini göğüsledi. 36 golle 30 puan toplamayı başaran Portekiz, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. Elemelerde en iyi performansı sergileyen Roberto Martinez ve öğrencileri, Slovakya, Lüksemburg, İzlanda, Bosna Hersek ve Lihtenştayn engellerini geçti. Hazırlık maçları kapsamında ise 3 maçta boy gösteren Portekiz, İsveç ve Finlandiya karşısında galip gelirken, Slovenya deplasmanından ise mağlubiyetle döndü. 3 maçta 9 gol bulan Portekiz, kalesinde ise 6 gole engel olamadı. Avrupa Şampiyonası’na hazırlanmaya devam eden Portekiz, bu hafta Hırvatistan karşısında galibiyet arayacak. EURO 2024 öncesi hazırlık maçlarında boy gösteren Hırvatistan, 3 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. EURO 2024 elemelerinde liderliği Türkiye’ye kaptıran konuk ekip, Galler, Ermenistan ve Letonya’yı geçerek, EURO 2024 biletini cebine koydu. Zlatko Dalic önderliğinde, gruplarda son 2 hafta Galler ve Letonya’yı mağlup etmeyi başaran Hırvatistan, hazırlık maçları kapsamında ise Tunus ile berabere kalırken, Mısır ve Kuzey Makedonya karşısında üst üste galibiyetler almayı başardı. Son 2 maçta 7 gol bulan konuk ekip, hücum hattındaki etkisiyle dikkat çekti. EURO 2024 B Grubu’nda İspanya, İtalya ve Arnavutluk ile mücadele edecek olan konuk ekip, hazırlık maçları kapsamında ise son sınavını Portekiz deplasmanında verecek. Kazanarak Avrupa Şampiyonası’na başlamak isteyen Hırvatistan, formda ve güçlü bir rakiple test maçına çıkıyor. EURO 2024 hazırlıklarına devam eden Portekiz ve Hırvatistan, hazırlık maçlarında iyi performanslar sergiliyor. Özellikle hücum hattında etkili olmayı başaran iki takımında, bu test maçında karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz. Taraflar hücum performansıyla güven veriyor.

Danimarka – Norveç: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Danimarka iyi bir eleme performansı ortaya koydu ve EURO 2024 biletini cebine koydu. Elemelerde H grubunun liderlik ipini göğüslemeyi başaran Kasper Hjulmand ve öğrencileri, 10 maçtan 7 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 22 puan topladı. Slovenya, Finlandiya, Kazakistan, Kuzey İrlanda ve San Marino’yu geride bırakmayı başaran Danimarka, gruplarda namağlup bir iç saha performansı ortaya koydu. Hazırlık maçları kapsamında ise İsviçre karşısında alınan golsüz beraberliğin ardından, San Marino ve İsveç karşısında üst üste galibiyetler aldılar. EURO 2024 öncesinde son sınavını Norveç’e karşı verecek olan Danimarka, iç sahada galibiyetlerine devam etmek istiyor. Geçtiğimiz hafta Kosova karşısında alınan 3-0’lık galibiyet, Norveç cephesinde moralleri yerine getirdi. EURO 2024’e katılmayı başaramayan Stale Solbakken ve öğrencileri, hazırlık maçlarında boy gösteriyor. EURO 2024 elemelerinin A grubunda izlediğimiz Norveç, 8 maçın 5’inde puan kaybetti. 3. sırada yer alarak İspanya ve İskoçya’ya yetişmeyi başaramadı. Konuk ekip hazırlık maçları kapsamında bu hafta Danimarka ile karşı karşıya gelecek. Hazırlık maçları kapsamında Çekya’ya karşı mağlup olan, Slovakya ile ise 1-1 berabere kalan Norveç, geçen hafta Kosova engelini zorlanmadan geçti. 3 golle galip gelen konuk ekipte, Erling Haaland maça 3 golle damga vurdu. Galibiyetlerine devam etmek isteyen Norveç, EURO 2024’e gidecek olan Danimarka karşısına çıkıyor. EURO 2024’e katılmayı başaran Danimarka, hazırlık maçlarında gösterdiği etkiyi son maçta galibiyetle taçlandırmak istiyor. Norveç ise EURO 2024’e katılamazken, geçen hafta Kosova galibiyetle güven tazeledi. İki takımında bu zorlu 90 dakikada, karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

KuPS Kuopio – Oulu: MS 1, 1.30 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; Finlandiya Veikkausliiga’da 3 haftadır üst üste galibiyetler almayı başaran Jani Honkavaara ve öğrencileri, liderlik koltuğunu bırakmadı. Veikkausliiga’da geçen sezon şampiyonluğu averajla HJK Helsinki’ye kaptıran KuPS Kuopio, yeni sezona müthiş bir başlangıç yaptı ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri oldu. 10 haftadır namağlup bir performans grafiğiyle yoluna devam eden ev sahibi, 6 galibiyet, 4 beraberlikle 22 puan topladı ve liderlik koltuğunu VPS ile birlikte paylaştı. Son 3 hafta VPS, Ekenas IF ve Ilves Tampere karşısında galip gelmeyi başaran ev sahibi, aynı zamanda ilk 10 haftanın en iyi savunma performansını sergiledi ve kalesinde sadece 9 gole izin verdi. Galibiyetlerine devam etmek isteyen KuPS Kuopio, sahasında Oulu ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz haftaya kadar Finlandiya Veikkausliiga’da en zayıf halkalar arasında yer alan Oulu, 8 hafta boyunca maç kazanamadı. Sezonun ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta son şampiyon HJK Helsinki’ye karşı aldılar. 35. dakikada 1-0’lık üstünlüğü yakalayan konuk ekip, 80. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele veren rakibin 1-0 mağlup etmeyi başardı. Ekenas IF ve FC Lahti’yi geçmeyi başaran ve kendisine 10. sırada yer bulan Oulu, bu hafta namağlup lider KuPS Kuopio’ya deplasmanda konuk olacak. Kalesini 9 maçta 17 gole kapatamayan Oulu, rakip fileleri ise 14 kez havalandırdı Bu sezon bol gollü maçlara imza atan konuk ekip, ligin en iyi savunma performansını sergileyen KuPS Kuopio karşısında hücum etkisini sürdürmek istiyor. Finlandiya Veikkausliiga’da yoluna namağlup lider devam etmeyi başaran KuPS Kuopio, 3 haftadır kazanıyor. Formda ev sahibinin, yeni sezonda zor günler geçiren Oulu karşısında galibiyetlerine devam edeceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.35

Bets10 Bahis Oranı: 1.323