Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

FC Lahti Inter Turku İddaa Tahmini 07.06.2024

FC Lahti sahasında Inter Turku‘yu konuk edecek. Finlandiya Veikkausliiga kapsamında 7 Haziran Cuma akşamı Türkiye saati ile 18:00’de başlayan mücadeleye, Kisapuisto Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, FC Lahti galibiyetine 3.65, beraberliğe 3.65, Inter Turku galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.21, beraberliğe 3.25, konuk ekibe ise 1.75 oran veriyor.

FC Lahti Zayıf Halkalar Arasında

Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 9 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alan FC Lahti, aynı zamanda ligin uzak ara en kötü hücum performansını sergiledi. 9 haftanın 8’inde puan kaybeden Ilir Zeneli ve öğrencileri, tek galibiyetini 3 hafta önce IFK Marihemann’a karşı aldı. SJK Seinajoki ve Gnistan karşısında son 2 hafta üst üste mağlubiyetler alan FC Lahti cephesinde, kötü gidişat devam ediyor. Son 2 haftada kalesini 6 gole kapatamayan ev sahibi, rakip fileleri ise sadece 1 kez havalandırabildi. 9 hafta sonunda ise FC Lahti’nin sadece 6 gol bulunuyor. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden ev sahibi, bu hafta taraftarı önünde Inter Turku’ya karşı galibiyet arayacak.

Inter Turku 5 Hafta Sonra Kazandı

Geçtiğimiz hafta taraftarı önünde ağırladığı Haka’ya karşı 3-1’lik galibiyete imza atan Inter Turku, 10 hafta sonunda 2. galibiyetini almayı başarırken, 5 haftadır devam eden mağlubiyetlerine ise son verdi. Sezona Vesa Vasara yönetiminde son derece kötü bir başlangıç yapan ve Play Out hattının içerisinden kurtulamayan Inter Turku, Haka galibiyetiyle toparlanma sinyalleri verdi. 8 puanla 9. sırada yer alan konuk ekip, sezon boyunca gol adına zorlanmadı. 10 haftanın 8’inde skor üreterek, iyi bir hücum performansı sergilediler. Kalesinde ise 21 gole engel olamayan Inter Turku, ilk 10 haftanın en zayıf savunma performansını sergiliyor. En yakın rakiplerinden FC Lahti’ye deplasmanda konuk olacak olan Vesa Vasara ve öğrencileri, galibiyetlerine devam etmek istiyor.

FC Lahti – Inter Turku Maç Bilgileri

FC Lahti – Inter Turku Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kisapuisto Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

FC Lahti’nin 11’i Belli mi?

FC Lahti’nin muhtemel kadrosu: Josh Oluwayemi, Mikko Viitikko, Riku Selander, Akseli Puukko, Djalo, Samuel Pasanen, Otso Koskinen, Matias Vainionpaa, Colin Odutayo, Julius Tauriainen, Asaad Babiker.

İnter Turku’nun 11’i Belli mi?

İnter Turku’nun muhtemel kadrosu: Eetu Huuhtanen, Jussi Niska, Juuso Hamalainen, Mikael Almen, Derik, Bismark Ampofo, Iiro Jarvinen, Kouame Botue, Matias Tamminen, Christian Legbo, A. Kouame.

İddaa Tahmini

Sezona kötü başlangıçlar yapan FC Lahti ve Inter Turku, alt sıralardan kurtulmak istiyor. Ev sahibi bu sezon skor üretmekte zorlanırken, konuk ekip ise kalesini gole kapatmakta zorlanıyor. İki yakın rakibin mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Luka Kuittinen ve Djoully Nzoko’nun golleri, Inter Turku’ya galibiyeti getirdi. Konuk ekip rahat bir galibiyetle haftayı kapatırken, FC Lahti karşısında maç boyunca kalesini gole kapatmayı başardı.