Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Tromsö Lilleström İddaa Tahmini 02.06.2024

Tromsö evinde Lilleström‘ü konuk edecek. Norveç Eliteserien Ligi kapsamında 2 Haziran Pazar akşamı sahne alacak mücadele, Türkiye saati ile 18:002de başlıyor. Mücadeleye Alfheim Stadı ev sahipliği yapacak.

Betelli, Tromsö galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.60, Lilleström galibiyetine ise 3.20 oran belirlemiş durumda.  İddaa ise ev sahibine 1.95, beraberliğe 3.14, konuk ekibe ise 2.79 oran veriyor.

Tromsö Düşme Hattından Kurtuldu

Geçtiğimiz haftaya kadar Norveç Eliteserien Ligi’nin en zayıf halkası olmaktan kurtulmayı başaramayan Tromsö, Fredrikstad karşısında aldığı 3-0’lık galibiyetle, hem en alt sıradan hem de küme düşme hattının içerisinden kurtulmayı başardı. Liderlik şansı devam eden Fredrikstad karşısında harika bir futbol sergilemeyi başaran Tromsö, sezona kabus gibi bir başlangıç yapmasına karşın, son 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan topladı ve toparlanma sinyalleri verdi. Düşme hattının üzerinde kendisine yer bulan ev sahibi, bu hafta Lilleström karşısında seriyi sürdürmek ve ligde yerini korumak istiyor. Son 3 haftada 6 gol atıp, kalelerin sadece 2 gole izin verdiklerini söyleyelim. Son 3 iç saha maçından galip çıkmayı başaran Tromsö, taraftarı önünde iyi performanslar sergiliyor.

Lilleström 2 Haftadır Mağlup

Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 10 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Lilleström, 2 haftadır üst üste mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramazken, küme düşme hattının içerisinde yer aldı.Son haftalarda rakibi Tromsö’nün aksine iyi performanslar sergilemeyi başaramayan konuk ekip, 10 maç sonunda kalesini 18 gole kapatmayı başaramazken, rakip fileleri ise 11 kez havalandırabildi. Averajla gerisinde kaldığı Tromsö’ye karşı galibiyet arayacak olan Lilleström, tüm galibiyetlerini deplasmanda alırken, iç sahada maç kazanamadı. Rakibi ise tüm galibiyetlerini iç sahada aldı.

Tromsö – Lilleström Maç Bilgileri

Tromsö – Lilleström Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de başlıyor.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfheim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Tromsö’nün 11’i Belli mi?

Tromsö’nün muhtemel kadrosu: Jakob Haugaard, Anders Jenssen, Kent-Are Antonsen, Mamadou Thierno Barry, Vetle Skjærvik, Ruben Jenssen, Vegard Erlien, Yaw Paintsil, Runar Norheim, Jens Hjerto-Dahl, Lasse Selvag Nordas.

Lilleström’ün 11’i Belli mi?

Lilleström’ün muhtemel kadrosu: Mads Christiansen, Espen Garnas, Kristoffer Tonnesen, Ruben Gabrielsen, Eric Larsson, Marius Lundemo, Gjermund Asen, Efe Kegbe Lucky, Ylldren Ibrahimaj, Etson Antonio Felix, Alexander Rossing-Lelesiit.

İddaa Tahmini

Deplasmanda maç kazanmayan Tromsö, sadece taraftarı önünde maç kazanmayı başardı. Lilleström ise rakibinin aksine tüm saha maçlarında puan kaybederken, tüm galibiyetlerini deplasmanda aldı. Seriyi sürdürmek isteyen iki takımında, bu hafta karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lilleström hem ilk yarı hem de ikinci yarıda rakibine üstünlük kurmayı başardı ve sahadan 3 puanla ayrıldı. İki takımda maçta skor üretmeyi başarırken, 90 dakika 3 gole ev sahipliği yaptı. Kazananları tebrik ederiz.