Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

KFUM Oslo Sandefjord Maç Tahmini 02.06.2024

KFUM-Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde, KFUM Oslo evinde Sandefjord‘u konuk edecek. 2 Haziran Pazar akşamı sahne alacak mücadele, Türkiye saati ile 18:00’de başlıyor.

Betroad, KFUM Oslo kazanır seçeneğine 2.15, beraberliğe 3.60, Sandefjord galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.88, 2.5 Alt 1.92 oran kazandırıyor.

KFUM Oslo Rahat Konumda

Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bodo / Glimt deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen KFUM Oslo, lider karşısında 1-0 geriden gelerek Nosakhare Dahl ve Johannes Nunez’in golleriyle 2-1’lik üstünlüğü yakalarken, bitime 15 dakika kala kalesinde beraberlik golüne engel olamadı ve evine 1 puanla döndü. Son 3 haftada namağlup bir performans grafiği sergileyen ev sahibi, Rosenborg galibiyetinin ardından, son 2 haftada Odds BK ve Bodo / Glimt ile berabere kaldı. 10 hafta sonunda ise KFUM Oslo’yu mağlup edebilen Fredrikstad ve Stromsgodset oldu. Lige kısa sürede adapte olmayı başaran ev sahibi, bu hafta en alt sıradaki Sandefjord ile iç sahada karşı karşıya geliyor. Zor günler geçiren Sandefjord karşısında, galibiyetle seriyi 4 maça çıkarmak istiyor.

Sandefjord Dipten Kurtulamadı

Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bodo / Glimt deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Sandefjord, 10 haftanın 8’inde puan kayıplarına engel olamazken, son 4 haftadan ise sadece 1 puan çıkarabildi. Norveç Eliteserien Ligi’nin en zayıf halkası olarak yoluna devam etmek zorunda kalan Sandefjord, bu hafta KFUM Oslo deplasmanına konuk olacak. Sadece iç sahada Molde ve Sarpsborg’a karşı sahadan galibiyetlerle ayrılmayı başaran konuk ekip, deplasmanda ise henüz maç kazanamadı. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden Sandefjord’un, düşme hattının üzeriyle arasında 2 puan fark bulunuyor. Son 6 haftanın 5’inde skor üretmeyi başaran konuk ekip, gol sorunu yaşamamasına karşın, savunmada ise güven vermekten çok uzak kaldı.

KFUM Oslo – Sandefjord Maç Bilgileri

KFUM Oslo – Sandefjord Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Haugesund Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

KFUM Oslo’nun 11’i Belli mi?

KFUM Oslo’nun muhtemel kadrosu: Emil Odegaard, Haitam Aleesami, Ayoub Aleesami, Momodou Lion Njie, Robin Rasch, Remi Svindland, Hakon Helland Hoseth, Johannes Nunez, Petter Nosakhare Dahl, David Hickson Gyedu, Simen Hestnes.

Sandefjord‘un 11’i Belli mi?

Sandefjord‘un muhtemel kadrosu: Hugo Keto, Stian Kristiansen, Tobias Berglie, Vetle Walle Egeli, Fredrik Pedersen, Sander Mork, Danilo Al-Saed, Filip Ottosson, Simon Amin, Alexander Ruud Tveter, Jakob Dunsby.

İddaa Tahmini

Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 10 hafta itibariyle rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koymayı başaran KFUM Oslo, en alt sırada yer alan Sandefjord karşısında iç saha avantajını iyi değerlendirerek, sahadan galibiyetle ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.84

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: KFUM Oslo iç sahada 1-0 öne geçmesine ve rakibini 36. dakikadan itibaren 10 kişi yakalamasına rağmen, galibiyet hedefine ulaşamadı. 3’er golün atıldığı mücadelede, puanlar bölüşüldü.